dimarts, 5 de gener del 2016

2 GENER 2016- Puntals d'Ager - SIRENA DEL MONTSEC 6a OBLIGAT


 Dia de tombs i tomets…resulta que volíem fer content al nostre estimat FRANCIA ,anant a fer la ROC FM al TAMOK ,  desprès de passar a retre el degut homenatge a cal JAUME als sinyors GUTI i SERGI , anem a la feina i trobem la boira enganxada a la paret…merda…decidim pujar al MONTROIG  a tastar la nova creació ALPINOS al pilar sin brillo…però tres quarts del mateix …quant som a dalt veiem lo MONTSEC ben net i lluent, i recordem que teníem aquesta també pendent de feia dies….¡¡¡SOM-HI!! , que n’és de ben parida la nostra província , de tot i a tocar, segur que us fem molta enveja a tots.


La via la trobareu pràcticament des equipada i tocarà treballar l’autoprotecció sobre una roca de bona a collonuda, sols caldrà parar una mica de conte en arribar a les feixes i en algun petit tramet  concret per tal de no apedregar al company.

Lo primer es pot ser el mes exigent , 50m guapos de veritat , que desprès d’un primer tram de IV+ te un grau de V+ sempre mantingut amb un pas de sabina torracollons i un pas de 6a, els últims metres torna a afluixar, caldrà vigilar les cordes pel fregament.

Lo segon de tramit , una sortida explosiva que diuen a la ressenya A0 , però si duieu un estrep millor,lo becari el va provar en lliure però res ... i si ell no passa nosaltres de cap al artifo ,desprès de passeig fins la role.

Lo tercer pot ser el mes tranquil ,una fissura  i a trobar una placa a la seua esquerra  Vinf-V, en aquest al CESAR se li va quedar un pitó a les mans , que en treure’l resulta que era partit en sec pel bell mig…això de deixar pitons de via es el que te, que a la curta o la llarga molts d’ells deixen de fer fort , en aquest cas no suposa cap problema per que es poden ficar friends a caldo, nosaltres som mes de deixar  parabolts , millor feina ¡¡¡I MES BARATS!!!

Lo quart de coco, comença tombadet per roca de somni i s’encara a una plaqueta vertical de V+ que no podreu protegir, aquí hi trobareu un bolt a peu de placa que sols servirà per marcar el camí i en cas de caiguda per que després de rebotar a la rampa no rodoleu fins la reunió , no direm expo per no espantar a ningú i per que a la ressenya no hi surt ,aconsellem no caure , desprès una mena de diedre fins un sostret guapo V+.

Canvi de reunió…si mireu la ressenya marca un bolt a l’esquerra al tocar d’unes mates…no feu cas, un cop aquí trobareu una plaqueta fàcil i a sobre una reunió  ,que es d’una altra via , pugeu per la placa fins la feixa  a dretes i trobareu lo bolt de role.

Lo cinquè llarg mantingut en el V ,mirant amunt veureu un diedret molt evident..la via va un parell de metres per la dreta a buscar el que sembla l’espero, sabinot rebregat de referència amb un pitó a sobre i des d’aquí  recte amunt i a buscar lo diedre , on hi trobareu un altre pitó que protegeix lo  pas del llarg V+.

En resum una bona via ,que te el major atractiu en el fet de que te l’has de treballar pràcticament tota i en algun moment  l’emplaçament de les peces no es del tot senzill.

Per fer-la caldrà tocar be el 6a d’autoprotecció o com en el meu cas portar un parell de bons manolos

RESSENYA ORIGINAL

 AQUI COMENÇA EL VALL

 LLARG GUAPO GUAPO , QUASI NET PERO AMB BONES SABINES I UN PITO

 LA PARELLA DE DOS

 LO BECARI FENT PUNTS PEL CARNET DE "MANOLEITOR"

 UN COP FET AIXO A CAMINAR

 LO TERCER

 AMB FINAL DE PLACA VILANOVINA

 RECUPERANT LO TERCER

 LO PITO EN QÜESTIÓ ¡¡PER FLIPAR!!

PRIMER TRAM DEL QUART AMB ROCA D'ESCANDOL

 LA PLACA DE V+ AMB OSTIARI TAMBE D'ESCANDOL

 TREIENT TRASTES DEL QUART

 L'ULTIM TAMBE DE BONISSIMA ROCA

 AQUI GIRA CAP AL DIEDRE

 FOTORASCACIM

LO XIST

¡¡OSTI QUE N'ES DE BONICA LA NATURA!!

6 comentaris:

joan asin ha dit...

Ei bona aquesta d'autoprotecció.Esteu fets uns LOLOGALLS.

luichy ha dit...

El L4 para mi es bien expo, sin ningún problema, aunque no lo ponga.
Aunque es escaqueable por la izquierda.
Bon xist.

pepet ha dit...

Hola Majo
Pues si...parece lo mas lógico , la mayoría se van por el diedro en el 4ª largo.

Csar Fdez ha dit...

Home. Manolos vosaltres que us vàreu currar el 1 i el 4 que és on estava el percal

pepet ha dit...

Pues yo creo que el Benitez ha hecho bien en largarse

Lo Gall ha dit...

pues jo creo ke si echaran a la mitad d l plantilla al portugues i al presi el barça lo tendria mas dificil.I el parabol del 4 lg. mes amunt millor.
Au majo besitos
lonik