diumenge, 8 de novembre del 2015

NOVEMBRE 2015-ALOS DE BALAGUER- PIC DE CASTELLAS-SUEÑO VERTICAL AL TALOS V+ OBLIGAT

Seguint amb la deria d'anar dedicant vies , aquesta va per una colla de gent molt ben parida.

¡¡VA POR USTEDES MAJOS!!

Avui em sento generós i faré la piada com li agraden al Cèsar…ben explicada… fil parranda...pas per pas…per que no vos perdeu.

APROXIMACIO

Primer , desprès de que soni lo despertador , us alceu i a fer la primera pixarrada del dia i si s’escau lo primer misteri. Un cop la cara ben neta, us vestiu , us pentineu i a trencar el diju amb el que tingueu costum …un cafetonet o amb llet, torradeta , fabada...vosaltres mateixos.
Un cop carregats los trates obriu la porta del vehicle i entreu-hi , fiqueu la clau al pany  mig tomb i s’engegarà…us adreceu a ALOS  (lo TALOS pels de casa) quant sigueu al pont , prendreu la pista de la dreta del riu mirat en sentit de la direcció de l’aigua fins al congost del MU, aquí aparqueu..obriu la porta i surtiu ( també podeu surtir per la finestra però es mes anguniós) us guarniu amb tota la ferramenta i mirant la paret , a la dreta del aparcament , hi ha un alzinaret que travessareu pujant a dretes fins una tartera..l’empreneu i a poc a l’esquerra veureu uns ressalts  pugeu per allà on vegueu..fita, un diedret petit i amunt a dretes…fletxa a peu de via.

LA VIA

PRIMER LLARG 30m-Primer una plaqueta de IV+ una mica exposada, desprès una vira facileta fins la segona placa de V+ que atacareu  just a l’esquerra d’un sabinot , roca collonuda cap assegurança, reunió còmoda a una feixa , un bolt i arbre.

SEGON LLARG 25m-Placa de IV+ de roca bona i bon equipar , tret dels últims metres ,  reunió al cim d’una agulleta.

TERCER LLARG 40m -Salteu l’agulleta i per terreny senglaros fins anar a cerca un placa facileta de davant , reunió a la feixa cap assegurança.

NOTA AQUESTOS LLARGS  AVIAT SERAN REVISATS PER LO SERGI, LO HUANG I LO MIGUEL ANGEL , COM ACCES UNIC A LES VIES QUE S’ESTAN OBRINT EN AQUESTA ZONA.

CANVI DE REUNIO-Un cop a la feixa travesseu-la a esquerres fins un evident diedre vermellós amb forma d’esa, fletxa i una C a peu.

QUART LLARG 30m-Un primer tros de roca crostosa bastant equipat de IV+ dona pas a un diedre vertical, 6a ,de roca bona a equipar , hi trobareu un bolt pel mig, reunió mig bona per cordada de dos.

CINQUE LLARG 20m-Encetem per el mateix diedre que resseguíem i al trobar un bolt canviarem al diedre de la dreta que ja no deixarem fins el cim, hi trobareu un altre bolt , bona roca amb algun punt a vigilar V, reunió en un balconet amb bones vistes.

SISE LLARG 45m-Continuarem per el mateix diedre , amb dos bolts, fins que el diedre s’amaga radera de l’agulla que el provoca , fins el peu de la placa de surtida ,amb bona roca , passos de placa i diedre, reunió còmoda .

SETE LLARG 25m –Placa de preses romes amb un pas de surtida picantet fins caça l’únic bolt del llarg ,  recte amunt fins el cim , reunió còmoda muntada a l’aresta .

Baixarem per els rapels de la OLGA FRONTERA ….un beuret a CAL MOLI , que ho fan molt be , i cap a casa...que suposo ja sabreu trobar.

ES UNA VIA AMB UN CERT GRAU DE COMPROMIS RES A VEURE AMB LES SEUES VEINES MES VISITADES.

AU BESITOS… JA SAVEM QUE NO HI ANIREU… PERO FETA ESTÀ , HI ES I HO AVIEM D’EXPLICAR.



RESSENYA CAL GALL

 PRIMER LLARG A DIA D'AVUI NET PERO PER POC TEMPS

 VISTA DESDE LA FEIXA DELS DIEDRES

 TRAM CROSTOS

 HI SOM..PETITS PERO HI SOM

 QUE MAJO I MANOLET ESTA OI?

 RELLEU A LA FEINA

PANORAMICA

 CINQUE LLARG AL CANVI DE DIEDRE

 FINALS DE SISE 

 FOTOCEL

 MAGNIFICA BAIXADA TRENCACAMES

LO XIST

11 comentaris:

Jesús Sánchez ha dit...

Muchas gracias por dedicarnos esta vía. Gracias también por decir lo que pensáis sin miedo a los tópicos o al qué dirán. Cuando algunos escaladores han atacado ferozmente nuestras aperturas y cuando otros que considerábamos amigos nuestros no se han atrevido a expresar en público lo que realmente piensan, se agradece mucho un gesto como este.
Un abrazo "Gallos"

Lo Gall ha dit...

hola,
enhorabuena por el blog. muy interesante y bonita zona de escalada
ueli steck

Lo Gall ha dit...

De nada hombre , un placer teneros por colegas , gente como vosotros diez en cada esquina.

SALUDOS DESDE EL CORRAL

Antonio Anzas ha dit...

Orgulloso y agradecido por haberos conocido, con gente como vosotros se va a donde haga falta. Todo un detalle acordaros de nosotros, entre tanto desvarió.
Abrazos
Antonio

LO SERGI ha dit...

Bueno... Ya sera menos. Pensad que los del GALL nos movemos por pura envidia y, ademas, somos unos aprovechados. ¿Que mejor manera que hacernos propaganda, aprovechando la ocasión? Por otra parte yo no me fiaria mucho de los aperturistas, ponen pocas chapas (son agarraos catalanes) y por si fuera poco no limpian un carajo. De todas maneras el lugar merece una visita
LO SERGI

Lo Gall ha dit...

Tu Antonio ni caso , que nuestras vías son ampliamente reconocidas por la gran mayoría de los escaladores que las repiten....por pocos que sean.

UN ABRAZO LOGALLPÈPE

Mingo ha dit...

Pepe ja m'agradarà veure aquest V+ si no és molt molt superior. Les fotos es veuen xules i si pots anar posant per no passar por,fantàstic. Una abraçada i enhorabona per la via,

Mingo ha dit...

Collons ara s'han d'aprovar els comentaris, cagon dena

Csar Fdez ha dit...

Unos ponen pocas chapas y otros son unos reputados chaperos. ;-)

Lo Gall ha dit...

Si Mingo si..es sols per controlar el taranna del blog i que torni a ser el que no hauria mai d'haver deixat de ser.
I els cinques ho son de veritat de la de LLEIDA.
AU BESITOS I A VEURE SI ENS VEIEM AVIAT

LO TEUGALL

Lo Gall ha dit...

Oleeeeee un altra per repetir,felicitat manolets

Lonik