diumenge, 22 de novembre de 2015

22 de novembre 2015,Vilanova de Meia, paret del Pas Nou. Via Corsarios V+ , 55 mts.

Despres del dinar a Alòs de Balaguer d'un munt de gent de ploma (galls, gallelite, aberronchos ...etc.) la Llona i lo Llauis,  han sentit la crida de retornar a la palestra del món virtual, ja que de la pedra no se'n poden separar mai, però això de la internet i els "ordeñadors" amb el temps arriba a cansar, i ara feia un temps que no feien ni un kikiriki (no sigueu malpensats), vull dir piulada al bloc.
 Desafiant les condicions meteorològiques adverses,(fotia un fred de collons, fins i tot al sol) han anat a  repetir la Corsarios (reequipada al 2013) només per fer-se veure en aquest galliner virtual. 
Es que no tenen una ploma de vergonya.

Per arribar al peu de via només cal enfilar-se per una de les fàcils vies de la mena de socol del sector ( quartos i algun quinto) que s'anomena "la escuela", i despres dirigir-se cap al sector "Chulo piscinas". No hi ha problema per trobar la via ja que hi ha una placa metàlica amb el nom a peu de via. 
Només amb 12 cintes i les reus ja fareu.
Ah! al costat mateix hi ha "Piratas" del mateix estil .

Aquí teniu los retratos que mos em fet

Resssenya del Xavier Diez

Ressenya del Xavier Diez

La Llona començant al sòcol

Ambient guapo

Placa amb nom a peu de via

roca inmillorable

Vertical però amb molttttt canto


La cara d'apretar arribant a la primera role
La cara de felicitat arribant al final de la viaFoto finish estil Cogul. (Albert tots som deixebles teus en questió de selfies!)
Com que som uns romantics aquí teniu la floreta del diai a més cotitzem al regim especial de treballadors autonoms, aquí teniu lo xist 1 comentari:

Mingo ha dit...

Si que feia temps que no piulaves, ja pensava que t'havies quedat al corral. No sé perquè t'ho dic perquè jo si que sóc al corral, però espero poder sortir-ne a l'estiu.
Records a la LLona