divendres, 2 d’octubre del 2015

26 de Setembre de 2015-Murillo de Gállego-PEÑA RUEBA-Dos Diablos en el Corazon 215 m. V

Ressenya del Antoñanzas

   Al Galliner qui fa molt el xulo l’acaba pagant i això es el que penso fer amb aquesta piulada. Com ja sabeu el Galliner es ple d’envejosos, ineptes, cabasudos i bona gent, de tot una mica i tot barrejat. Els últims comentaris per part d’uns de la confraria que es fan dir Gallelite (quina merda de nom!) i que mes aviat amaguen la seva xuleria darrera d’aquest nom de saló de varietés, han fet que el sector mes selecte i autèntic del GALL expliqui unes quantes coses sobre aquests nefast i totilos individus.
   Anem a pams. L’altre dia , sense anar mes lluny, vàrem quedar al 24 hores, com sempre que anem cap a l’Aragó, allí ja hi eren els susodichos Gallelites petant la xerrada i parlant sobre el GPS per aquí i el GPS per allà, jo els hi vaig contar una anècdota d’un dia que ens vàrem perdre per arribar al Peñon d’Ifach a causa del gran instint d’orientació que te el Jordi (Un Gall a la reserva) i es van fotre un far de riure. Acabat això enfilem carretera cap a Murillo de Gallego per esmorzar i…… quina sorpresa la meva quan m’arriba un missatge del Nico dient-me que s’havien passat el desviament cap a Huesca i que eren a prop de Fraga. Us imagineu, tres Galls perduts al sortir de casa, quina vergonya, quin ridícul ; però la cosa no acaba aquí, ja que en cop de gira cua i tornar per l’autovia des de Alcarràs, es fotent per Vall manya, Sucs i Almacelles, tot un agroturisme (suposo que volien veure panís). A partir d’aquí vosaltres mateixos podeu opinar sobre els Gallelites, la meva opinió es : JO, JO, JO…    i ara la via.
   Hi havia gent per tot arreu, volíem anar a la “Santiago Sagaste”, però al camí vàrem trobar al Inazio Cinto i ens va recomanar la “Dos Diablos en el Corazon” que encara es fresca. Així ho vam fer i la vam encertar, ja que al voltant tot era ple de Trepaires de totes les nacionalitats.
   Escalada Love Climbing, “con chapas i a lo loco” i al que no li agradi que es foti un barrigasso. Enhorabona als equipadors , els dia que els trobi els hi pago la birra.
    Ah! Los Gallelites van acabar bastant tard i es que ells haurien de matinar una mica mes, ja que la seva aproximació des de que surten de casa es mes llarga.  Besitos a tot-hom
 
 
 
 
 
 
 
 
 Los Gallelite
 L'Inazio en solitari


FOTOCIM


LO CLIP:
EL GRAN INVENT DE LA RODA




3 comentaris:

pepet ha dit...

El que no saps es que vam anar a trobar un pages que fa un pinso ecologic gustos gustos del que tu per penco no en tastaras ni gota.

LO GALLELITE

Csar Fdez ha dit...

La GallEĺite està perdent el nord

Antonio Anzas ha dit...

Aceptaremos muy gustosos ese brebaje espumoso fermentado, a base de cereal.
Y no hablamos de pienso ecológico precisamente...jejjjjj.
Abrazos de Os Diaples.