dimecres, 19 d’agost de 2015

15 Agost 2015-RIGLOS-Mallo Cuchillo-VIA DE LAS MADRES 6a obligat

Ja fa uns dies vam coneixer al Sanllors uns de Reus que ens van dir que eren seguidors del nostre blog, perdoneu nois però no recordo els noms. 
Ja sabeu que als GALLS el que digueu ho opineu de nosaltres ens la bufa ben bufada, però aquet cop , si que contestarem raonadament a aquesta opinió.
 De la conversa se'n podien treure un retret i una lloança.
 La lloança es que deien que lo nostre blog es simpàtic…..gracies majos, ni que el volguéssim fer seriós no en sabríem. 
I el retret es que a les piulades se’ns en va la castanya parlant de tot i fem poca refencia a la via en qüestió.
 El cert es que nosaltres creiem que quan vas a ascalar , un puntet d’incertesa li dona un caire una mica mes d’aventureta….sense voler criticar…o si…hi han piulades de vies que un cop les has llegit ja quasi no val la pena ni fer la via… perquè ja es com si l’haguessis fet…i al nostre parer saber en tot moment el que et be i com afrontar-ho li treu gracia al moment.
 Que sapigueu que si voleu referencies al pel de les vies, aquí no les trobareu… bàsicament per que ens falla la memòria i tampoc ens surt del xut.

 LA VIA 

De roca típica de la zona, amb tramets de tot…de compacta a gravera vertical, amb un penúltim llarg de fe, tot i que no se’ns va trencar res important.
Via equipada amb alegria, amb ferramenta moderna en un estat de nou de trinca,totes les roles amb anella.
 Les assegurances als passos claus tipus esportiva…però en quant el grau baixa, tindreu garantides excursions de motxilla i bocata…segons comentari del César¡¡ la Zaratrustra esta mes equipada!!.
 La baixada en ràpel…. i l’últim ràpel curiós curiós ,penjat penjat. Vigileu no passar-vos-el per que des d’aquí fins avall es una balma i amb 60m no s’hi arriba ,cal fer pèndul per enxampar-lo, queda un pel a des ma a la dreta., anella i cadeneta de joguina.

En fi, tot i que el traçat es bonic...segurament no morira d'exit.


RESENYA TRETA D'INTERNET


ELS PRIMERS LLARGS LA ROCA FLUIXETA


AMB TENDENCIA A ESQUERRA  A BUSCAR L'ESPERO DEL MALLO CUCHILLO


AL ESPERO LA ROCA MILLORATOT I QUE ALGUN ROC SEMPRE POT CAUREALS TRAMS FACILS FINS I TOT COSTA DE VEURE EL SEGUENT BOLT


LA INTUICIO I LA LLOGICA US GUIARAN


TE COLLONS LA COSA , AGOST , AL SOL I A  ESTONES FRESCA I TOTL'ULTIM  UN LLARG DE FE , MOLT GUAPO...PERO SEMBLA QUE TOT EL QUE TOQUES HA DE CAURE , PERO ES MES FERM DEL QUE APARENTA


LO RAPEL FINAL 


LO XIST


1 comentari:

Cèsar Fernández ha dit...

Ben cert. La meitat del temps d.ascensió el perds buscant el següent bolt. 😊