dilluns, 6 d’octubre de 2014

27-Setembre-2014-SANT LLORENÇ DE MONTGAI-Paret de l'Os -ECLIPSE VARIANT BOIRA 6a obligat

Avui dia de celebració, lo nostre pollet ja no es pollet…ara li em de canviar el diminutiu “et” per l’augmentatiu “ot”… m’estalviaré de dir la paraula sencera per no ofendre cap anima tendra.
El cas es que lo Cèsar “marik”, de renom….o mal nom segons es miri, ja ha arribat al mig segle i ara ja pot ser un GALL fet i dret , tenir els 50 es condició indispensable  per poder alçar la cresta , abans però  per arribar a aquet punt, primer s’han d’haver  seguit els manaments del corral dels GALLS:
-PRIMER ,  PAGAR LES BIRRES
-SEGON , DEIXAR AMABLEMENT LES CORDES AL GALL SI L’HI VE DE GUST FER LASTIR
-TERCER , EN CORDADA DE TRES SEMPRE RECOLLIR LA FERRAMENTA
-QUART , SI LO GALL  ERRA EN L’APROXIMACIO O LA BAIXADA MUT I A LA GAVIA
-CINQUE , ES FEINA DEL POLLET PORTAR IMPRESSES LES RESENYES
-SISE , MAI PODRA TRIAR VIA
-SETE , EL MES IMPORTANT ,SI QUALSEVOL DELS MANAMENT ESMENTATS NO T’AGRADA T'EL PASSARAS PER SOTA L’ALA I NO EN FOTRAS NI CAS.
Donat l’especial  moment  el vam portar a fer la ECLIPSE VARIANT BOIRA i tota de primer, au…
Aquesta via es la revisió que els aperturistes van fer de la original ECLIPSE , al traçat original hi avien un armari , una nevera ,un congelador i un piano de cua, fent equilibris i per no embolicar mes el fet de que de tant en tant caiguin rocs a la carretera , cosa que algun cop ha creat conflictes pel fet d'ascalar a la paret del OS,  i aprofitant la roca de gran qualitat que hi avia a la bora van decidir canviar el traçat. Sempre sentirem opinions sobre aquet fet, però va anar així i així ha quedat.

La via ara te roca collonuda de baix a dalt ,equipada i dreta com un xipres ,per mi  una de les millors de la paret. RESENAYA DEL LUICHI...ES MILLOR QUE LA NOSTRA PRIMER LLARG BONISSIM


LO PASSET 


LO POLLOT


SEGON LLARG 6C+ O A0


DESPRES 6A+


UN ALTRE DEL MIG SEGLE


ARRIVADA A SEGONA ROLE


CENT ANYS D'EXPERIENCIA


TERCER LLARG APOTEOSIC


SEMPRE SOBRE ROCA INMILLORABLE


UNA SENYORA VIA


MITJA FOTOCIM
 LO XIST