dissabte, 18 d’octubre del 2014

11 d'Octubre de 2014-HUESCA-Peña Predicadera-ESPOLON STARLUX 165m. 6a (V+ obl.)

 
Ressenyes d'internet

  Diu una dita que al veí se’l coneix quan entres a casa seva. Això es el que estem fent últimament, conèixer els magnífics indrets que tenen els nostres veïns de Huesca. Com ja vau llegir en la piulada del Jaume, la zona de la Peña Predicadera es un lloc tranquil, agradable, bonic, molt bonic, sincer, on les relacions humanes es mostren tal com son, sense cap guerra de graus, sense cap critica al equipament i sense discutir de res. Nomes compte el riure, la rucada i gaudir dels companys i l’entorn, acabar l’escalada i, com varen fer lo Jaume i lo Nico, baixar i tornar a escalar. Nosaltres vam fer una via i prou, jo soc d’aquells que creuen que una via al dia va be per la salut, dos ... embafen, a mes a mes, sempre em quedaran mes vies i tindre excusa per tornar-hi .
  Sigui com sigui, vàrem fer cap a la Peña Predicadera i ens vam repartir en dos vies prou remarcades en els Blocs, com per no provar-les. La nostra elegida va ser el Espolón Starlux i es que jo soc molt de sopa, tant hivern com estiu. La via es fàcil i esta tota equipada, la pedra es espectacular i les formacions rocalloses de lo mes peculiars. El muret del tercer llarg es exigent si els fas en lliure i tot i que pots fer A0, com jo , la sortida es ben curiosa i cal dedicar-hi atenció. L’últim pas del darrer llarg te la seva cosa, cal trobar la posició. En definitiva molt aconsellable per passar un dia d’escalada com pocs.
 Aprox.
 Mes aprox.
 Molt mes aprox
 L1
 L1
 Jabalí Errante
 Lo Jaume
 Lo Nico i lo Jaume rapelant
 Lo Sergi a R2
 L2
 Lo Tato a R2
 L4
 L4
 L5
 Un company a la Guanchinfú
 Lo Jaume acabant
 Una companya a la Jabali Errante
 Lo Nico saludant als Paparazzi
 Lo Tato pensant amb el munt de pressecs que ha venut aquest any
 
 El compi de la Guanchinfu acaban la feina
 Lo Huevo de Sant Cosme. Com ere Sant no li calien dos, amb un de ben majo, pasava
 Fotocim

LO CLIP: 


3 comentaris:

Mingo ha dit...

Ep Sergi un bon lloc per tornar-hi això que dius de una via un dia, jo també ho penso, però si pugués en faria dos o mes però la màquina no sempre va com voldriem. Una abraçada i felicitats a tots per la descoberta

Lo Gall ha dit...

Si noi ! quin lloc ! com bé deien aquells maños cascantes... n'hi ha tres o quatre més per les que val la pena tornar-hi, com el "Juanchifú" o com es digui.
PD: cal trobar primer un bareto pel bocata....
Lo Jaume

neskalatzaileak ha dit...

Bueno pues!!! Tomamos nota a ver si hay que darle toque a la sopa con starlux. Se denota buen rollo y mejor ambiente. Ya estamos preparadas para esa mezclanza de sabores gallunos, caracoleros y conejiles. Abrazos varios