dimecres, 26 de febrer del 2014

22-02-2014-MONTROIG-Pelat Oest GALL i OLI 165m. 6a obligat R3


Hens, ací de nou , amb el cor encès i l’anima eixerida…pels  rades esdeveniments ,els que ens porten a fer-vos ‘en reso . MAL COMENÇA  AIXO…… Una’ltra fita assolida pels companys d’esport , amistat i vida, que omple el nostres esperits de joia…I TOTES AQUESTES MARICONADES QUE ES DIUENT QUANT ES VOL PARLAR BE….No tenen cabuda en l’afany dels nostres homes ni la por i el des ànim per recórrer les cingleres d’aquesta la nostra Terra Ferma… DEU NIDO COM ANEM AVUI…La voluntat i la força els acompanya en tot moment…TRET DE QUANT ES CAGUEN ALS CALSOTETS AL  PAS CLAU….I l’esglai retrona en el cel blau en acabar  la lluita en front dels reptes proposats….SOBRET TOT AL CRIDAR “UNA BIRRA A CAL JAUME”

.Au prou ,que això sembla mes un romanço de Mossèn Cinto que una piulada d’un paleta del pla.

El cas es que hem parit una vieta al Montroig  al Pelat Oest
La trobareu entre LO GALL PELAT i la RUMBO SUR , es el pany de paret de davant de l’aparcament del començament de la pista. Ha quedat semi equipada i als passos claus sempre i trobareu una assegurança , parabolts i ponts de roca. Segons el grau de compromís  establert per la nova guia direm que es un R3. La roca es prou bona però penseu que sou al Montroig i en algun punt caldrà vigilar una mica . La baixada es por fer per la propera canal de l’esquerra del cim direcció a l’ermita per tornar al cotxe o per la dreta entre l’agulla del Pelat i el Pelat per una canal amb ràpel final si voleu fer algo mes.
Au canalla a fotre-l’hi fort i a viure que d’això es tracta. 






 RESENYA CAL GALL


SEGON LLARG


TERCER LLARG
FICANT-VOS PONTETS DE ROCA A DOJO


 TERCERA ROLE


 CUART LLARG

LO CESAR TREBALLANT PER QUE NO PASSEU POR
LO PAEPE PASSANT POR
AL PAS DESPLOMAT  POSIBLE A0

FOTOPADRINSCIM

LO POLIXIST



6 comentaris:

Anònim ha dit...

Per mi la segona via mes guapa del Montroig un 9,5 sobre 10

LO INSPECTOGALL

Anònim ha dit...

pepepotamo se te ve el plumero

lo gall vacilon ha dit...

no se no se????

Lo Gall ha dit...

Pos claro que se li veu el plumier!!!
LO SERGI

Lo Gall ha dit...

Pels que la vulguin fer, comentar que el dissabte dia 8/03/14 la varem repetir amb el Roger (comepiedras) i company i jo amb lo Pep i l'Albert Cortes, i crec que el ultim llarc es mes grau;VI b+ / VI c minim.

lo Nik

Lo Gall ha dit...

o com diu la resenya 6a/Ao
Lo nik