diumenge, 30 de juny de 2013

29 de Juny de 2013-ANDORRA-Escaldes,Engordany-FERRADA DEL ROC D'ESQUERS Dif: Mitjana-Alta

Situació
Ressenya d'Internet
Ruta aprox. GALL

     Quant comença l’estiu, el Galliner se’n ressent. Fa molta calor, alguns GALLS inicien les vacances, altres han de complir amb els deures del niu, altres es troben desapareguts (esperem que no els hagin enviat a l’escorxador), en fi…. Es complicat fer sortides que mereixin la pena de ser explicades.
      Ja fa dies que  per la redacció del GALL es parlava de renovar material -“renovarse o morir”, diuen- i l’assumpte no es de broma , per que el material a renovar son les cordes. Al Sergi se li va fer una bona flor al poc de comprar-la, al Tato ja li tocava renovació i al Nico també se li va florir la seva. Així que després de meditar i fer un estudi de mercat, decidim d’anar cap a Andorra a comprar cordes. La botiga elegida ha estat  Alpesport, el David i companys ens han ates de forma fantàstica i a sobre ens han fet un preu collonut i un regalet a part. Us fem sabedors de l’estudi de mercat per a que vegeu que al nostre Galliner les coses es fan amb metodologia avançada i a mes a mes us pot servir d’alguna cosa. Varem prometre que faríem propaganda de la botiga i així ho fem (que no senti precedent)
 Estudi de mercat GALL
       Després de gastar-nos una bona pasta i fer feliços a alguns Andorrans, decidim d’anar a ascalar al Solà d’Enclar, via Capriciosa. Fracàs estrepitós, no trobem el peu de via i far una calor de collons. Girem cua i anem a fer algo mes gratificant : la Ferrada del Roc d’Esquers .
     Tot i que ja comença a tocar-hi el sol (es la 1 passada de la tarda) la ferrada es fa ràpida ,3/4 d’hora (pels manolos) de ferrada i una hora i mitja de descens, es bonica, ben equipada, el grau de compromís es baix i el paisatge acompanya. 
 
 

 
 
 
 
 
 Floreta del dia
 Fotocim
que bonic es lo Pirineu!!
 
     Acabada la feina, una parada al Punt de Trobada a comprar tabac, alcohol, formatge, xocolata, omplir el dipòsit de “gasofa” i capa a casa ben contents.
 
LO CLIP :    Vaya "chascu"