dimecres, 26 de juny de 2013

22 de Juny de 2013-ALT URGELL-Paret dels Espluvins-UESMAP 500m. 6c

Ressenya de La Noche del Loro

     Avui em toca un altra vegada pencar per la “penya”. Resulta que em van fer una cremallera a l’esquena (petita, no patiu) i he estat de baixa un dies, per lo que no he pogut anar a tibar de valent, no mes a fer una mica de III , IV i algun V, cosa que han aprofitat aquesta colla de mals amics (GALLSCABRONS) per anar-se’n a fer la UESMAP. Després, com si no hagués passat res t’ho expliquen i a sobre et passen les fotos per a que tu els hi acabis d’omplir el expedient.
Jo me limitaré a transcriure el que m’han enviat pel correu de la redacció i no hi afegiré cap peu de foto, bàsicament per que no se, ni ells tampoc m’ho han dit , a quins llargs corresponent. Algun dia arribarà la meva venjança, quedeu advertits.

Relat del Nico (jo, em rento les mans):

     Bon dia Sergi, t'envio una mica de feina pel Bloc, ja te pagaré la Coca cola, valeeee?. De comentaris de la via UESMAP i ha molts per internet, nomes dir que es un “viote”, el grau una mica variable, en hi ha alguns una mica apretats i uns altres que ens varen semblar menys. Els claus de  la via en hi ha que t’els has de mirar o, millor dit, millor no tels miris, menys mal que els pots reforçar amb algun “caxarret”. El temps fantàstic, mitja via amb boirà i la resta amb una temperatura increïblement bona per el mes i el dia en que estem, normalment no podríem ni somiar escalar amb aquesta paret. La sorpresa , la cordada del Luichy i el Sidi que ens van acompanyar en tota l’ascensió, quins “Manolets”, i deu nido el Sidi com tira el nen, el 6c ni es va despentinar el tio.
 T’adjunto alguna fotico.
Saludicos primo i fins aviat.
Segurament el Pep en te mes foticos de la via.
 
 
 
 
 
 
 

 Floreta del dia
 
Fotoscim dos parts
(cal suposar que no porten tripode, molt "manolos"
pero sense tripode) 

LO XIST (reflexió): 


ET PENSAVES QUE HO TENIES MOLT CLAR, QUE LA TEVA VIDA ERA UNA BASSA D’OLI,QUE TENIES UNA RELACIÓ AMOROSA SATISFACTORIA (DINS DEL QUE CAP) I QUE EL EFECTE SORPRESA JA NO PODIA ATACAR-TE?.... PUES , NO SENYOR. MIRA,MIRA I REFLEXIONA.
NO SIGUIS DESCREGUT I FES “CLIC” EN AQUEST FANTASTIC ENLLAÇ , ON TOTS ELS TEUS DUBTES RESTARAN SOLUCIONATS3 comentaris:

neskalatzaileak ha dit...

Te han puesto cremallera como busco a Jacks??? o corsé tipo damas aristocraticas??? Pero txurriiii que te ha pasao, ya me mandarás email.. aunque sabes que la tapia muy lejos no se va a ir. Estos gallos están más fuertes que el vinagre.... y en cuanto te das la vuelta ya ves se meten en 6c,jodoooooo!!!!
Venga muxus y petons

Lo Gall ha dit...

Sergi, no m'estranya que tinguis tanta traça penjant piades i afotos, si també penjes les de la penya... Ja ho saps, la venjança és un plat de pienso per gallines que se serveix fred (...i en sacs de 25Kg). Apa, espero que ja propera piulada la pengi bé. Lo Txaume.

Jesús Almarza ha dit...

Guapamente. Sou uns putos Galls de pelea.....