divendres, 31 de maig del 2013

25 de Maig de 2013-ALT URGELL-Roca Narieda Sud-Tossal del Balinyó-PER TUTATIS 365m 6a

Ressenya Made in LO GALL

     Aquest dissabte les sensacions no eren massa bones, teníem un amic accidentat a 7.700 m al Dalaughiri i el rescat es feia difícil, tot i això tots confiàvem amb la fortalesa del Juanjo . Com que en aquest negoci nostre, el que tranquil·litza l’esperit es anar a tocar pedra, així ho vam fer.

     El lloc escollit va ser el Tossal del Balinyó de Roca Narieda i la ruta, Per Tutatis, un itinerari embotit entre les vies Gran Manitú i Dau al 7. Allí el vent no era ni de bon tros el que bufava a les parets obertes a l’Oest i s'hi estava força be.

     La via ens va agradar, es variada i la roca molt bona. Les assegurances estan be, tot i que a les plaques s’ha d’apretar i fiar-te dels peus. En arribar a la Dau al 7 dubtàvem entre fer el llarg de 6a o fer  “mutis por el foro”. Al final el llarg va guanyar i nosaltres el vam guanyar a ell. Després venien tres llargs de placa i els nostres bessons i turmells van dir “hasta aquí hemos llegado”
 Lo Tato al L1 i lo Sergi al L2
 Lo Sergi al L3 i lo Tato al L5
 Lo Tato al L5
 Un company de Moiá a la placa de la Gran Manitú
 Lo Tato al L6
 Lo Sergi al L7
 Lo Sergi al L8 de la Dau al 7
 Fotocim
 Floretes del dia

    En arribar al cotxe , les noticies que’ns arribaven del Himàlaia no eren massa alentidores però seguíem creien amb lo Juanjo. Al dia següent tot va acabar. Trobaré a faltar aquell : “Hola marica” tan natural i la seva rialla de dolent quan ens trobàvem pel carrer.

    No patiu , la gent del GALL en sortim de totes i la pròxima piulada serà de bon riure, tal i com a Ell li agradava

LO XIST:










4 comentaris:

neskalatzaileak ha dit...

Nuestra primera vez en Narieda fue con Santi Llop y nos gustó bastante, tantos metros para arriba y tantas rutas, pero jodo... con las placas inmundas... se te quedaban los pies con estrellitas... Volveremos!!!
Desde el Norte seguimos con atención la noticia de Juanjo, al final la montaña se lo llevó... Un abrazote para todos los que compartisteis su buen hacer.

Joan Baraldes ha dit...

Bona escalada Sergi, llastima que no tot van ser bones noticies.

Salut i a escalar

Anònim ha dit...

Hola sóc Xavi Madrona periodista del SEGRE...em podrieu passar un telèfon de contacte per trucar-vos?

Lo Gall ha dit...

Hola Xavi, envia'ns el teu nº de telefon de contacte a logalldeponent@gmail.com i ens posarem en contacte. Una abraçada