diumenge, 5 de maig del 2013

13 d'Abril de 2013-ABELLA DE LA CONCA-Roca Viella-LO GALL PINTO 160m. 6a (V+ obl.)

Ressenya Made in LO GALL


     Ja sabem el que direu, que som uns pesats repetint piulades de vies. Ja us hem advertit un munt de vegades que a la redacció de LO GALL, no ens importa res de res el que pugueu pensar. Tot i això aquesta vegada os donarem una mica de raó. 
     El motiu de que tornem a "piular" la via Lo Gall Pinto, es per que el damnificat va tenir la delicadesa de demanar-nos perdo per no haver vingut (tot i que encara feia pudor a ceballot) i a mes a mes ens ha enviat un escrit que ha arribat a l'anima de tots els Galls que l'han llegit. Aquí el teniu i no ploreu ni us emocioneu massa, que després els kikirikis surten rancis.

AL·LEGACIONS DEL JUANITO LINARES (PINTO)

    Hola a tothom, sóc lo Gall Pinto i voldria donar les gràcies a aquest parell de poca vergonyes que han tingut el detall tan bonic amb mi en dedicar-me una via, per primera vegada em sento com una noia que li regalen flors, encara que és una experiència que no conec, però així me la imagino jo. Al Juanillo del bacaladillo el meu més sincer re coneixement per tota la labor de tots aquests anys  i a aquest tros de “fistro sexual de la pradera” (el chechin) moltes gràcies als dos.
     Es una alegria tenir amics com vosaltres i en refereixo a tots els cabrits dels Galls i simpatitzants.
     Una abraçada a tots, especialment a elles.

Lo Pinto

CONCLUSIONS:
     Com podeu veure , el tarannà del Juanito es de un GALL com cal. Afegirem un petit reportatge fotogràfic per a que pugueu gaudir de la felicitat que irradiava lo Juanito
Lo Juanito i la seva via
Lo Nico al L1 i lo Josep Anton al L2
 Lo Juanito al L1 i lo Sergi al L2
 Lo Josep Anton i lo Juanito al L3
 Lo Josep Anton al L4 i al L6
FOTOCIM sense tripode

LO CLIP :
 Els plaers mes simples son 
els que mes t'omplen

 




4 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt bé! Gallots. Jo hi volia ser, però una lesió inesperada farà que "lo gall Pinto" l'escali més endavant. Apa! fins la propera. Jaume Casas.

Joan Baraldes ha dit...

Ei Galls !!
Ara la cosa ja està arreglada i lo Pinto ja no és un desgrait com lo Mouriño !!! je jeje
La via és molt maca !!
Salut i a escalar

Lo Gall ha dit...

Ei Joan! Cal reconeixer que tot i que aquestes coses no s'han de fer, em refereixo a deixar "tirats" als amics, es un bon "xaval" i tambe hem de tenir en compte que, de Juanito "lo Pinto" no en tenim cap mes , per lo que caldra aguantar-li algunes coses.
LO SERGI

neskalatzaileak ha dit...

Lo Pinto, siendo chica me gustaría más que me regalasen un ramo de friends, que de flores,je.je... A ver si sacamos un ratin para ir a este paño de roca, pk la verdad por ganas no será, y encima abiertas por los "Gallos".
Proxima semana hablo con master-caracol en el rally Riglos y a ver si nos ponemos serios para hacer una buena comilona con jauria. Muxus