dimecres, 30 de gener del 2013

26 de gener 2013 ABELLA DE LA CONCA via "Gutierrez lo puto amo" 160m. V obligat. semiequipada

Tot i que us pugui semblar que el galliner ha donat mostres d'una gran i exquisida sensibilitat obrint una via d'homenatge al Juan Gutierrez, no us deixeu enganyar!!!. La trobada, de galls per acompanyar al Gutierrez en la 1ª ascensió de la via que el Pinto i lo Llauis li han dedicat a Abella de la Conca, es  una mostra fefaent de la anarquia i desorganització que regna al corral de Lo Gall de Ponent...

D'entrada es van arreplegar 13 galls a repetir la mateixa via i a la mateixa hora (en alguns moments es va correr la brama que aquesta ascenció puntuava en alguna mena de competició mundial d'escalada de vies llargues).

Com podreu comprobar en el video, abans de començar l'escalada els galls és van possar a to a base de cava del Penedés.

Tot i que les normes no escrites d'elegancia escaladora, diuen que la primera mundial de la via s'havia de deixar pel qui rebia l'homenatge (lo Juan Gutierrez), una cordada de galls van decidir de passar davant per anar netejant la via i així amanir l'escalada del Juan amb pedretes, rocs i branques diverses.

Sort que en uns moments de clarividencia un parell de cordades de galls és varen decidir d'anar a fer la via "Un gran dia", que queda 40m. a l'esquerra de la via que s'inagurava, la qual cosa va descongestionar un pel la ruta.

I no s'acaben aquí els moments de desconcert, no.... Al acabar la via una cordada la va rapelar, una altra,la que en formava part lo Gutierrez, va baixar pel darrera destrepant/caminant..., ningú va esperar ningú i per això no és pot reportar una foto cim on poguem veure el careto de felicitat que fan els escaladors al acabar la via...

Tot baixant, alguns galls que els hi faltava metros, varen anar a fer una segona via, els altres varen començar a definir per on els agradaria que discurris la via que se'ls hi pugui fer en el seu homenatge... fins i tot, cap al final, algú va suggerir que cadascú és podria obrir la via per homenatjar-se a si mateix...Total, excuses per organitzar saraus i trobar motius de reunir galls per fer allò que els agrada: ascalar i montar "xous".

La via en questió és una ruta ideal per ficar "catxarros", les reunions estan equipades amb parabolts i ponts de roca, i en els llargs hi ha també algun parabolt i pont de roca, que aseguren els pasos més compromesos i marquen la via. Podriem dir que és un via resultona i que no estresa. El darrer llarg deixa marca en la memoria, per la qualitat excel.lent de la roca ,l'elegancia dels pasos d'escalada i les possibilitats d'autoprotecció.


Ressenya Made in LO GALL

Amb la ressenya és molt fàcil d'ubicar la via, a més que hi ha una placa de pedra amb el nom de la via al seu inici.

Placa amb el nom a peu via
GALL Jove, amb retolador permanent devall
de la placa (lo que duri, durara)
La gallada a l'hora del pinso matinal
Preparant-se amb el terra enfarinat de neu, pero
un sol espatarrant
Alguns galls amb ploma o sense...
Lo Nikut visualitzant la via
Lo Gutierrez fent un discurs d'agraiment i
cantant unes bulerias
Lo Gutierrez perseguint al Pepe 
 als inicis de la via
Encara lo Juan al 1er llarg
Lo Pinto sortint de la R1
Lo Juan sortint de la R3
Lo Jesus sense mans a la via "Un gran dia"
Lo "puto amo" disfrutant de la placa amb fisura
de l'ùltim llarg
"Quin llarg més "sexy" ens ha quedat!!!"- diu lo 
Pinto al Llauis
Lo Miguel Angel a la via "Un gran dia"
Los Sergis i'l Tato a l'unica foto cim de la via
En aquesta encara hi falten lo Pepe i lo Nikut
que estaven a per la segona del dia

 Un preciòs dia d'escalada, on lo galliner va estrenyer més els seus lligams de ploma a base de trepar, dir parides, criticar a tot deu i sa mare i sobre tot, fer enveja als altres galls.


Avui en lloc de floreta...canya!!! de bambú



Lo xist


LO CLIP : Exclusiva mundial , amb les primeres declaracions del senyor Juan Gutierrez (lo puto amo)
!Que bien habla este hombre!!!!

6 comentaris:

Joan Baraldes ha dit...

Felicitats per la via,
Ja tenim una nova zona per visitar i segons sembla dues bones vies per fer

Salut i a tibar

Anònim ha dit...

Quina "gallada" que vau muntar!! I veig que els cafès al matí no van faltar. Llàstima que no vaig poder venir!!
M'apunto a l'homenatge al Guti que s'ho mereix i Felicitats als obridors de la via.
Una abraçada a tots els galls
Papallona

Lo Gall ha dit...

Aixo de que nos vas poder venir.... Em sembla mes acertat que un GALL CELóS et va dir que la via era molt dificil i que no valia la pena arriscar-te a fer-te mal, quan lo cert es que tenia por a que algun altre GALL t'invites a un café de GLORIA. I es que alguns en cop d'anar amunt , com es de devocio en el si dels GALLS, van cap avall. Besitos a la nostra Llona .
NO DIRE QUI SOC PER NO FERIR

Mingo ha dit...

Ja veig que al final el galliner estava del tot esvolotat. Una abraçada a tots els galls, especialment al Pinto i a un gall que era obligada la seva presència però no hi va anar.
Besitos
Collons ara em fotreu aquelles lletres que cada dia costa més d'endevinar-les

Sergi ha dit...

Ja deia per un altre racó de la xarxa que friso per saber de les noves vies que esteu obrint a banda i banda d'aquesta, doncs hem quedat ben contents i satisfets d'aquesta escalada.
Un indret molt prometedor que ara per ara s'està explotant de bona manera.
Gràcies per la via.

Lo Gall ha dit...

Hei Sergi. Una mica de paciencia, creiem que en un parell de dissabtes quedaran enllestides. Aixo d'obrir per baix i el temps punyetero que esta fent no ajuda gaire. Seguirem informant.