diumenge, 2 de desembre del 2012

InfoGall-PARET DE L'OS-Situació Vies

Supercroquis LO GALL
    Davant de l'allau de peticions per part dels nostres lectors i en vista del munt de rescats que s,han produït per part de les forces de seguretat de l'estat (sorna) i tenint en compte el rapit deteriorament neuronal de una gran part del col·lectiu, a mes a mes , li afegim que un malparit es va endú el llibre de ressenyes del bar del Jaume, hem decidit treballar una mica i el resultat ha estat aquest fastuós Supercroquis. Ara no tindreu excusa : es que no sabia per on anava la via!!!! sempre ploreu. Properament també posarem el Supercroquis al magnific llibre nou que s'ha currat lo Juan i que el trobareu , com no, al bar del Jaume a Sant Llorenç de Montgai. 

LO CLIPCIRC:
Genial

4 comentaris:

Juanill lo val de ram en ram ha dit...

Crítiques... (evidentment "destructives"... si nó no tenen gràcia :-DDD):

Això s'hauria de penjar a més resolució o no serveix de gaire... encara que estigui al bar del Jaume.

I quan estigui a més resolució... ja et pots calçar! perquè, sense ulleres, ja he detectat algunes "pixades fora de test" i algunes mancances "solo para muy, pero que muy adictos".

Tot i això, em sembla un BONA INICIATIVA malgrat les picades de cresta que rebràs... sense dubte.

Ja et pots ficar lo casco.

Lo Gall ha dit...

Juanill, tens rao amb lo tema de la resolució. El problema el tenim amb la capacitat del bloc, com ja sas, estic intentant resoldre-ho. De tota manera ja esperaba que algun GALL em toques la cresta . Cal tenir en compte que la resolució de la foto no es gaire bona i que alguna via , jo no l'he feta, per lo que m´he guiat pel meu instint. La intenció es retocar-la entre tot-hom i despres pasar-la a A3 i penjar-la al bar del Jaume.

Ylerget ha dit...

Ale Gall del galliner... per putejar hauràs de fer lloc a la ressenya per la nova via de la paret la "Pol"... sinó haurem de dir que no esta complerta... jiji... cok cok...

Lo Gall ha dit...

La redacció de LO GALL , comunica que properament publicarem una nova foto revisada i amb una definició que tardareu tres dies i 25 minuts 66 milesimes per poder-la descarregar.