dimecres, 7 de novembre del 2012

3 de Novembre de 2011-MONTROIG-Agulla dels Pelats-TRENDING TOPIC 95 m. 6b, Ae (6a obl.)

Ressenya dels aperturistes

NOVA VIA AL MONT-ROIG: TRENDING TOPIC
Via oberta amb el Marc Segarra, situada molt a prop del pàrquing, uns 95m. i un grau de 6b, Ae (oblig. 6a), els trams on hi ha fissura està “clean”, però es protegeix molt bé, s'ha de portar un joc d'amics del 0,5 al 4, espero que us agradi, i a veure si podeu alliberar els 2pasos dAe...Salut i bones escalades!!    (fins el C-3 n´hi ha prou. N. de la R.)
(Publicat al Facebook per Canito Xitu)


      
Situació i croquis

      Com haureu pogut observar, a la redacció de LO GALL, estem oberts a les noves tendències, mai millor dit, tenint en compte el nom de la via. Aquesta capçalera de la piulada es dels aperturistes i hem cregut que valia la pena fer-ne ressò. Lo de posar tantes referencies , a mes a mes de la ressenya , es que el Diumenge no sabia que fer i mira.......
     Us preguntareu el motiu de haver triat aquesta via per aquest dissabte. La resposta es senzilla , al Nico li agafa trempera quan sent que algú ha obert un nou itinerari i ..... apa!!! de seguida a fotre-li les potes i eixerir la cresta. Qualsevol li porta la contraria, així que ja teniu al Sergi  darrera seu amb el cul ben apret.   
     Enfilem cap a Vilanova de la Sal i al passar per davant de la font sota el magnífic roure centenari.... “caramba”,  los de Cardona. Feia temps que no els veia, petem la xerrada una estoneta i seguim pista amunt fins la primera corba , després del desviament a Montalegre ,on deixarem el cotxe. D’allí es veu , a sobre nostre , l’Agulla dels Pelats. Ens guarnim i seguim a peu fins a trobar una fita per on puja un senderó , en tendència a la dreta ;cal seguir les fites i pujar a sobre del sòcol on , ara cap a l’esquerra, arribarem a peu d’agulla (doble T picada a la paret).
 Aproximació i Inici

     Mirem amunt, “collons” aquí hi ha marro. Les perspectives no son gaire agradables, però al Nico no l’espanta res i en un “tres i no res” ja esta “en perfecto estado de revista”. Au!! Sergi assegura (ves quin remei).
     El inici es un pel indefinit en direcció al evident diedre superior on ja es comença a posar de “colorines”. Tram trencat però ben assegurat.
 Lo Nico al L1
 Lo Sergi al L1

     Lo segon llarg comença també trencadís amb bones assegurances per seguir per un diedre-placa tombat força bonic. Compte amb l’entrada a la R2.
 Lo Nico al L2
Lo Nico a R2
 Lo Sergi al L2

     Tercer llarg potent on la roca es molt bona, atlètic i pendent d’alliberar dos passos entre parabolts (Ae, Ao).


 Lo Nico al L3
 Lo Sergi al L3

     Arribada al cim i “besitos” i abraçades. La via esta força be, pensem que es una aventura semi-equipada on les assegurances estan ben col·locades i on cal ascalar amb compte en els trams trencats. Cal portar els Friends petits i mitjans fins al 3. Cal també que la gent hi vagi, a vore si entre tots la netegem, el ambient es fantàstic.


Fotocim
 
     La baixada la fem en direcció cap a l’Ermita i per la canal que dona accés a les vies esportives, d’allí per la tartera fins al cotxe. Enhorabona als aperturistes

LO XIST :



Una monja va al médico con un ataque de hipo que ya le dura un mes.
- Doctor, tengo un ataque de hipo, desde hace un mes que no me deja vivir.. No duermo, no como, ya me duele el cuerpo de tanto movimiento compulsivo, involuntario.
- Tiéndase en la camilla, hermana, que la voy a examinar -dice el médico.
La examina y le dice:
-Hermana, está usted embarazada.
-¡Queeee! - Dice la monja y se levanta y sale corriendo de la consulta  con cara de pánico.
Una hora después el médico recibe una llamada de la madre superiora del convento:
- Pero Doctor ¿qué le ha dicho usted a la hermana María?
-Verá madre superiora, fue una mentira piadosa. Como tenía un fuerte  ataque de hipo, le di un susto para que se le quitara y supongo que se le habrá quitado, ¿no?  Dice el médico.
- Sí, a la hermana María se le ha quitado el hipo…
pero el Padre Damián se ha tirado del campanario!!!




4 comentaris:

Juanill lo val de ram en ram ha dit...

LA DOBLE T TE PINTA DE 3,1416...

Sergi vols dir que no has d'anar al veterinari? Crec que tens daltonisme avícola confons el "marró" i el "vermell"

;-DDD

Lo Gall ha dit...

Cabasudo!!! No marró sino "marro" del café. Pregunta-li al Llauis lo del café, ell n'enten força d'aquest tema. Besitos.
LO SERGI

Cesc ha dit...

els A0 del tercer llarg es fan prou bé en lliure anant a cercar l'últim bolt per sota, a

Cesc ha dit...

els A0 del tercer llarg es fan prou bé en lliure anant a cercar l'últim bolt per sota, a