dimecres, 24 d’octubre del 2012

20 d'Octubre de 2012-SANT LLORENÇ DE MONTGAI-Paret de l'Os-JORDI ANDREU 180 M. 6a (V+, Ao obl.)

Ressenya de http://edunz.blogspot.com/
Ressenya del J.Marmolejo al Desnivel



     Des de lo Dijous qu’ens trobavem parapetats a la redacció de LO GALL. Havíem fet un mur amb sacs d’arena i  segellat totes les portes i finestres. També havíem comprat una Zodiac ,de segona ma , be de preu, per Internet. Estàvem tots acollonits per les previsions que deia lo Meteocat, i es que als GALLS ens fa molta por lo de les tronades i aiguats, un llampec a la cresta ha de fotre molt malt i la pudor a GALL socarrimat no es gaire agradable si no li poses una mica de pebre i all. Tot per no res.
     A que ve tot això? Dons a que el Dissabte tot-hom esperava pluja (lo Paepe no, es un GALL bruixot i la va encertà) es va anul.lar la sortida als Isards de Terradets i un munt de GALLS van fer cap al Bar de Sant Llorenç a esmorzar i ,si hi había sort , posar les urpes a les parets dels voltants. Uns van esmorzar i cap a casa a fer punts, altres dos s’en van anar a re equipar la Original a la Balma de l’Os i uns altres se’n van anar a trepar a la Jordi-Andreu, una via clàssica i agradable a la Paret de l’Os , una mica eclipsada per la seva veïna Isaac-Gabriel, mes assequible.
     De la via poc mes es pot dir que no trobeu per la Xarxa tot i que cal tibar de valent i te passos força tècnics; ara… ,dels protagonistas…. en podríem dir un munt de coses, tan de bones com de dolentes. Los del GALL ens quedem amb les bones, les dolentes nomes les diem entre nosaltres. Les bones son que estan fets uns “manolos” i per a mostra ,aquest fantàstic reportatge que ens han fet arribar a la redacció.El presentem "tal cual", sense cap mes comentari.

     Protagonistes : Lo Nico , lo Víctor i lo Paepe











LO CLIP :
(XXX) Qui no ha "fotut" un "polvet" al cotxe?

3 comentaris:

Jaumegrimp ha dit...

Molt bo el video! per cert la ressenya és de Rocai neu l'Èdunz no del Gatsaule.

Juanill lo val de ram en ram ha dit...

I l'Eclipse? per un altre dia?

Lo Gall ha dit...

Gracies Jaume, ja ho he arreglat. La ressenya la vaig treure del Bloc del Gatsaule i aixo es el que em va fer errar. Ja se sap : "qui te bec catacrec"