dimecres, 3 d’octubre del 2012

20 d'Octubre de 2012-INFOGALL-Terradets-TROBADA D'ASCALADORS A LA PARET DELS ISARDS

Cartell informatiu

     Hola companys. No, no ens han portat al escorxador d'aus, simplement per raons que no n'heu de fotre res, hem estat una temporadeta en "offside" (orsai, com deia lo meu pare). Tampoc us penseu que cap  GALL no ha anat a trepar, el que pasa es que hi ha GALLS que les potes solament les fan anar per pujar-se per les parets i creuen que aixo que li diuen gramatica pot provocar tendinitis i.... es clar , un GALL amb tendinitis..... quina vergonya.
     Bé, a lo que toca: INFOGALL. Los nostros companys de la S.E.A.M. (Secció d'Escalada i Alta Muntanya) del C.E.L. (Centre Excursionista de Lleida) han preparat una sortida força nostalgica a la Paret dels Isards, on molts de nosaltres varem iniciar-nos en la tecnica de l'artificial. Hem rebut a la redacció del GALL la "afoto" de la convocatoria i  ens han donat el vist i plau per anunciar-ho en el nostro Bloc. Tambe ens han comunicat que han re equipat algun intinerari.
     Creiem que pot ser força interesant i a mes a mes podem colapsar la petita, pero bufona pedra ,q ue hi ha a la mateixa vora de la carretera. Jo, personalment , en tinc molts bons records. Hi sou tots invitats, no ho podria asegurar pero ens ha arrivat a la oída que al final es fara el sorteig d'un pernil de 25 Kg.
     Animeu-vos, ens fotrem un fart de riure, sobre tot uns dels altres com es natural i correcte.

Croquis dels intineraris que creiem que hi ha