diumenge, 10 d’abril del 2011

VIES "Made in LO GALL"

              Aquí teniu cinc ressenyes de vies fetes per membres de LO GALL. En tenim algunes mes , pero d'aquestes podríem dir que tres son vies “pre LO GALL” i dues LO GALL (en constitució) . Esperem que os agradin i si no, poseu un comentari que no en fotrem ni cas. Val? Salut .


MADURITAS CALIENTES



                                                             FORMIGONERA DIGITAL



VIA CRISIS


PEROT I MANDIGA I 
OSCAR 2 BORRIQUEROS

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Hosti tu aquesta la FORMIGONERA DIGITAL la vai trobar una via molt bonica.Una via vertical i molt ben equipada,amb força ambient i per a ascaladors amb bon gust.Aquet PEPE te un bon ull i es molt bon tio i simpatic.Encara no puc creure que ascali amb vosaltres

SERGI ha dit...

Aquest ,"Anonim ha dit", molt em sembla que fa pudor a LO GALL. A mes a mes fixeu-vos que no pot creure "que ascali". Realment sospitos.

Anònim ha dit...

Respecte la Viacrisis comentar que hi han alguns parabols mes que abans i la sortida del últim llar s'ha modificat, ara la sortida es recta sense la travessia capa la dreta.

Lo Niko

Mingo ha dit...

Eppp Anònim número 1, mirant la foto fa pinta de de no tenir una roca massa bona aquesta formigonera vertical, ara que amb lo segon et dono tota la raó.

Ylerget ha dit...

Iepa gays... vull dir galls... L'altre dia vam fer la directa Oscar, el primer llarg a mi no hem va agradar gaire, val a dir que estava una mica sugestionat per un pedrot que quasi m'espaxurre. El Ramón el va treure en lliure, i jo de segon tb. El segon llarg ens va agradar força als dos.

La crisis ja l'he fet força vegades i és molt xula, molt recomanable si hi vas bé amb el grau.

La maduritas tb la vam fer fa temps i hem va agradar molt.

Ale esque m'aburria i com que opinar és gratis...

Chiste: "En un barco viaja un español y un inglés. El inglés se cae al agua y grita:
¡Help! ¡Help! ¡Help!
Entonces dice el español:
Gel no tengo, pero si quieres shampoo."

Salut

Victor