dissabte, 9 d’abril del 2011

9 d'Abril de 2011 - CAMARASA - PARET DELS HERETGES - Via INTRINGOLIS-100 m. 6a;A1


        Quedem al bar de Sant Llorenç “Mirador del Llac” a les 9,00 “o clock” lo Nico , lo Pepe i lo Sergi.Lo primer que sempre fa LO GALL es esmorzar, després ja en parlarem. Hem decidit d’anar a   fer   la   via  “INTRIGOLIS” a la Paret dels Heretges de Camarasa. Per arribar-hi cal agafar la carretera que va a la central de Camarasa i enfilar-se pel caminet que va cap al “Puro”. La via esta entre el “Sabardo”  i “La Pera”.  
Ressenya treta del bar
de Sant LLorenç.

Intinerari aproximat.
  
        El lloc es molt bonic i a mes a mes i toca l’ombra, que es el que busquem, perquè  fa un “torrao” que te cagues.

                                                                  Pujant al tinglado 

       Arribem a peu de paret i el primer llarg li encolomen al Sergi , son uns bandits aquestos dos. El primer llarg el fem per una placa de l’esquerra que esta equipada amb parabolts, la canal original esta molt bruta, grau assequible V amb algun paset apretat de V+.

                                                                 Lo Sergi al 1e llarg

       El segon llarg l’enfila lo Pepe. Llarg bonic i dur on cal posar cosetes , tremolar una mica i fiar-te de la quincalla original. Lo Pepe arriba a un clau al final de la fissura i de cop comença a cridar “baixa , corre , corre , corre” , esta penjat d’un clau que es mou , li fot cop de martell i amunt. Marca 6a , Ao,.
                                                             Lo Pepe iniciant lo 2n llarg
                                                                   i lo Nico a la R 1
                                                          Lo Pepe "currant-se" lo 2n llarg.

            El 3e i últim llarg el fa lo Nico. Comença amb un pas de V i segueix amb  un A1 de xapes ronyoses per acabar amb una sortida de placa que diu la ressenya que es de V+ , però que lo Sergi creu que es de 6a , per que a demés s’hi fot de cap. Lo Nico apreta i passa bufant.
                                                           Lo Nico començant el 3e llarg
                                                              Lo Nico al "artifo" del 3e llarg.

       Fem cim i ens abracem i ens besem com si fes molts anys que no ens veiem. Fem la “fotocim” I cap al bar a fer “birreta”.
                                                         Los membres de LO GALL al cim.

       La via esta força be. Cal portar “friends”, “tascons” i xapetes recuperables. Si es re equipés aquesta via es faria força.
                                                                     FLORETA DEL DIA

ACUDIT DEL DIA:

   Tatuatge anticrisis:  tatuat 1 Euro a la polla, veuràs com creixen els teus estalvis i no et sabrà greu que la teva dona et xucli els estalvis. 




5 comentaris:

Anònim ha dit...

ooooh.
Sergi Contreras

Ylerget ha dit...

Eiiii galls, molt bé això del blog. Aveure si aviat tb anem a fer l'intringolis... cachondo el xiste...

lluis olondriz ha dit...

Huuueeeeiiiiiia gallls molt be aixo de "a"scala amb sombra i no com nosaltres el roger blasco y en lluis olondriz que bam anar a fer la quo vadis a terradet i vam morir de calor. adeu.

Mingo ha dit...

Això està millor mira que fotre les fotografies tortes. El que no acabo d'entendre el que dius que el Pepe que es penja d'un clau i el clava quan està penjat?. Vinga fieres fins la propera

SERGI ha dit...

Hola Mingo . Lo de les fotos tortes es deu a que som una colla de "cabasudos" i encara no dominem el tema del "bloc". Poc a poc. Lo del Pepe va anar de la seguent manera: Tira amunt per la fisura ajudat del pedal i quan va a sortir en lliure s'agafa del ultim clau abans d'un espit que hi ha a la travessia i llavors s'en donar compte que es mou, "corre,corre...." fins al seguro de devall del clau i desde alli el va repicar. de totes maneres aquet clau esta bastant "chungo"