diumenge, 20 d’agost del 2023

Escalar relaxa molt, 6c+ (80 m), Paret dels Heretges, Camarasa

Setmanes de metges, proves i quiròfan em treuen de la circulació una bona temporada. Dies d'agafar perspectiva, reavaluar objectius i posar les coses que importen al seu lloc. Allò que sempre fem quan la vida ens fot una colleja.

Hem tornat enllestint, a poc a poc, la llista de tasques que Montse i Emili ens han deixat abans del seu parèntesi alpí. Abans-d'ahir va ser una assequible "La llastre, bé". Avui ens animem amb aquesta, més dura però preciosa. Gran petita via que no té ni un metre de desperdici.

Jesús, com ja l'havia fet, se'n va a la normal del Sabardó amb Anna. Amb Ioli i Pepe l'haurem d'enllestir. Juanjo (KonTiki) està a la Deep Purple Rut, recentment "arreglada" però sembla, que durant la restauració, li ha caigut un llastra del darrer llarg i ha quedat força expo.

Al primer us caldrà la major part de material. Els altres dos pràcticament equipats, però: al segon, agafeu tòtems grans per a l'arribada a la reunió, i al tercer, un de blau per protegir entre els dos primers bolts (el primer no es veu).

 

Material: tòtems



Ressenya Cal Gall



Pepe a l'L1

L2. Primer xapatge delicat

Qüestió d'estil

Ioli a l'L3

Apretant fort

Fotocim

Lo Xist