dilluns, 23 de maig del 2022

EL CLUB DE FANS 6C (6a OBLIGAT) 210m.-SECTOR ORIENT-COMALESTORRES-CAVALLERS

Com que los sinyors de la tele diuen que fotrà molta calor decidim anar-nos-en cap a Cavallers que es veu que no hi ha prouta gent.

 I així serà , la via que volíem fer ja la tenen copada un parell de cordades , que curiosament es veu que uns d’ells han tret la informació del nostre blog , pot ser caldrà deixar ja de penjar informació o ¿ millor seria donar-la voluntàriament equivocada ? , ens podríem jugar algun ventallot però segur que riuríem . 

Be dons canvi de plans.

 Allà on decidim anar de segones també en hi trobarem una altra cordada , collons això de l’escalada cada dia s’està ficant mes difícil , abans amb les magdalenes et regalàvem alguna rucada pels crios ara ja compto que regalen equips d’ascalador , ara ja hi han flagonetes plenes d’ascaladors per tot arreu.

 ¡¡ Si lo Rebufat alces lo cap ens arremetria a tots!!

 La via ens ha semblat bona bona , sols que serà que fa dies que no toquem granet però em punxat en alguns passos , sort que sols obliga 6a..... 

Sols ficar-me els gats i en xapar la primera assegurança , fico el primer peu del dia en la primera pressa del dia i a la primera tibada.. au una voladeta , comença ve lo dia i recollons amb els 6as , les putes adherències em tenen amargat. 

Un viot molt recomanable amb un tercer llarg d’escàndol que patulla per un molt marcat esperó d’ascalada verticalota i mantinguda per xalar de valent , la resta també molt bona tret d’algun petit pany de tràmit. 

Roca boníssima en tot el traçat amb alguns parapors escampats allà on no es pot ficar res i la resta a trastejar. En algun punt us farà ascalar per arribar a la següent peça però sempre amb una projecció de pinyo net i amb peces que us quedaran sempre a totes. 

La historia de complement del dia va de que no se on i no se quant , em van caure les claus del cotxe tot i que les portava a una butxaca amb cremallera......sort que hi vam pujar amb dos vehicles si no haguéssim tingut un bon marro. 

Ves coses de l’edat......resulta que poc a poc anem perdent lo seny al mateix ritme que la trempera. Així que si algú es troba unes claus em podreu fotre lo vehicle si sabeu quin es i on es , es per això i com que se que sou tots un putes ara ja no podré dormir mai mes tranquil.

 AU CANALLA ARA TOTS A FER CAP A CAVALLERS QUE FA BÒ, AIXÒ SI , A CAMARASSA I A LA CARBONERA NO SE US ACUDEIXI D’ANAR-HI.


PUTO 6a D'ADHERENCIA DE MERDA!!

MAJO SEGON LLARG

MAJO ASCALADOR AL SEGON LLARG

LA CIRERETA DEL PASTIS  ¡ASPECTACULAR!

LO MARIC AL TERCER

RADER LLARG , MAJO TAMBE

AQUI AMB UNS ASCALADORS MOLT MAJOS TAMBE

TOT ERA MAJO AVUI

MAJA RESSENYA DEL CESAR

LO XIST