dilluns, 31 de gener del 2022

MATAMALA 230m. 6a-SOCOL DEL MONTROIG-UCRAINA

 

A Lleida teníem una dita  “si quieres llegar a viejo , no ascales vies del Marmolejo” , ara de fa un temps cap a aquí ja en tenim una de nova  “si no t’agrada ascalar adormit a la palla, ves a fer vies del Salla” , a fer de deu que et treuen aviat la son .

Feia dies que la teníem pendent , i sempre per una punyeta o per altra mai se’ns ficava a ma , una punyeta era la por i l’altra punyeta eren les cagarrarines.... les poques repeticions que li coneixíem no la deixaven massa be , totes coincidien a donar-li la categoria de segell Salla.

Com que els GALLS no podem permetre mai d’haver de passar com a GALLINES ja tocava ficar-s’hi fos com fos.

En un tens repartiment de llargs , tot hom volia fer sols els canvis de reunió , ens ho juguem a bufetades i al final la cosa queda aclarida i calenta.

Al final la via ens ha agradat mes del que remuguen algunes de les opinions que teníem sentides , de fet l’Anna diu que es la millor via que ha fet mai al sòcol del Montroig , lo César diu que la ficaria entre les cent millors del sòcol i  crec que es la millor via que he començat amb una corda i l’he acabat amb dos.

Lo primer es un mes que preciós diedre de bon equipar , tret del final si no es que porteu un cam quatre , sols el faríeu anar aquí i es prescindible amb una mica de morro.

Lo segons comença amb un mes que suficient equipament als primers metres fins que us plantareu a sota d’una placa de morro amb roca una mica a controlar on no hi podreu ficar gaires trastets i de no massa fiar la majoria.

Lo tercer te la teca en anar a buscar el primer bolt , el trobareu allà a dalt on nostre sinyor va perdre l’espardenya sense massa opcions de ficar-hi gran cosa , mes morro per no abaixar la guàrdia , després ja podreu anar ficant-hi cosetes que us permetrà descomprimir l’esfínter.

Després trobareu dos ressalts sense mes ,  fins a l’últim i final llarg que representa la cirereta del pastis , de roca collonuda i que us permetrà fer un equipament bo i senzill.

Comentar que si per alguna cosa no sembla del tot una via del Salla es per que la trobareu poc sanejada i un pel bruta , cosa poc habitual en ell. De fet un pedrot de considerable mida ens ha tallat una corda pel mig.

En conclusió , una bona via de poc grau però per ascalar concentrat i amb trams on serà millor no caure , portar lo grau ben consolidat i calçotets de recanvi.

ARRENCADA

                                                      TRAM DEL COSTA CONCORDIA


PRIMER RESALT

                                                                   SEGON RESALT

 

                                                            MAGNIFIC RADER LLARG 


                                                                L'ANNA FER LASTIR

                                                                     CARALLOTADES 


                                           FOTO CIM AMB L'ESFINTER JA AL SEU

                                                             
                                                                RESSENYA ORIGINAL 


                                                      


LO MISOGINXIST