divendres, 17 de setembre del 2021

Samsara, 6b+ (195 m), El Peladet

Molt bona via d'en Sidi i Luichy amb quasi tots els llargs bons, tret d'un L4 en flanqueig bastant lletjot. La via està heterogèniament equipada, amb uns primers llargs gairebé equipats i pre-existents, on no us caldrà quasi res, un L5 gairebé net i un L6 a completar. Escalada variada; bastanta placa i diedres.

La trobareu on està l'Avi de la Mel. De fet, comparteixen l'arbre i els 2 primers bolts de l'arrencada. El descens en 3 ràpels com marca la resse. Durant els descens visitareu Absurdistán (6c+) i veureu els "alejes" a les plaques inferiors. Se m'han passat les ganes de posar-m'hi.

Arribant a l'R5 me n'adono que m'ha caigut el mòbil. Ja hi som. Com els ràpels són rectes, confio en trobar-lo. I el trobarem a l'R4. Ha caigut darrera de l'Ari, sobre un matoll, i ella, que està en una fase d'empanament important, ni se n'ha adonat. Coses de l'amor. Ja són 4 caigudes llargues que els meus Samsung aguanten. Han sobreviscut la Carbonera, 2 cops al Mont-roig i aquesta al Peladet. Uns 400 mts. de caiguda acumulats. Seguim. De moment no canvio de marca.


Material: tascons (petits/mitjans), àliens, tòtems, Cam#3


Luichy-resse

Placa d'ensomni a l'L2

Més placa a l'L3

Arribada a l'R3


Ari encetant l'L4

Inici de l'L5

Boníssim L6

Foto-cim. Au!! Anem a buscar el mòbil


Lo Xist   (Donde ????)




3 comentaris:

Cosisme ha dit...

La fotocim està girada?

Csar Fdez ha dit...

Sí. És el que tenen els selfies per defecte. Sempre la giren 😉👍

Mingo ha dit...

Enhorabona per l'activitat, les fotos són molt xules. Per cert, potser que et compris uns pantalons amb cremallera a la butxaca jajajajaja. Bromes apart, enhorabona