dijous, 6 de maig del 2021

Família Àdam, 6b/A1 (150 m), Pala Alta, Sector Horrors, Mont-roig

Poca cosa, o millor dit, res, trobareu a internet d'aquesta via. Sols recordava que quan es va obrir, l'Albert ens va convidar  a fer-li la primera repetició. Hi vàrem acudir amb Nico i ja sols em quedaven alguns "flashos" del primer i el quart llarg.

No trobareu res per diferents motius: no surt a la guia, no surt a internet i no es fa, tampoc sembla que regalen res i no ens enganyem, sortireu amb una sensació "diferent". La via té un 4at. llarg monumental. Boníssim. Però ah !!!  Per arribar al quart heu de fer el primer, el segon, el tercer i acabar-la. El primer està guapo, llàstima d'alguna crosta ronyosa i que amb el grau que tenim sols ens permet "escalar" la meitat. Arriba un punt on la cosa es complica i ja acabes el llarg en A0.  Tota la via té poca exposició, amb molt equipament quan la roca ho exigeix, que sol ser quasi sempre, i grau poc obligat tret del quart. El segon és un sostre Ae amb sortida per roca de penúria (sort de les cadenes). El tercer continua amb roca lamentable. Però el quart és impecable. Poc assegurat però de bon protegir, obligat en el 6b, i que per primer cop ens permet escalar 45 m. seguits (6b+).

El lloc és pertorbador, amb els omnipresents sostres que t'envolten. Trobar sortida a un itinerari enmig d'aquest percal és una tasca lloable. Aquesta ubicació i alguna tirada bona o boníssima fa que valgui la pena provar-ho. Tot el demés, ja són altres històries, i la nostra percepció és sempre, parcial.  Segur que l'Albert ens podrà explicar més coses.

Material: Tòtems, cam#3, 15 cintes i strep

 

Ressenya original

L1 (Quan encara s'escala)

 

L1

L'Ari fent acrobàcies a l'L2. Amb la punyetera R1 penjada impossible fer fotos rectes  





L3

 
Final de l'L4

 
L5 que empalma amb el darrer    





Fotocim

Lo Xist
Ja tenim aquí la variant brasilenya. Al loro !!

1 comentari:

Albert Lleida ha dit...

Que wai, gracies per fer-la 💪❤️♿♿🌍