dilluns, 19 d’abril del 2021

VIA DE LA FALLA 6a 75m.-PALA DEL COLL-MONTROIG

 

Com que tot hom esta federat i estan apuntats a no se quantes probes de Catalunya , Caspanya ,  mundials , de tot l’univers i jo no..... m’he hagut de comprar un robot avatar per poder sortir amb la colla al mateix temps que guardo el degut confinaments comarcal , sort que la ciència ens acompanya i ens pot treure de tots els merdes , això si , sempre escurant la butxaca , no es ben be el mateix que fer-ho en carn i ossos però per sortir del pas ja fa prou bona feina.

Avui per estrenar lo robot l’engegaré amb lo Jesús a passar una proba de foc , aniran a una via del forn ULLASTRE.

Es al Motnroig  a la Pala del Coll , al costat l’Ari i lo Maric tastaran la Rosa d’Abril .

La via triada es LA FALLA , es una d’aquelles vies que no anomena ni deu i fins que no t’hi fixes a la guia la tens com a desconeguda.

Es una curta vieta de tant sols 75 metres que et deixarà amb la sensació d’haver ascalat a tot drap.

No se si serà que la posició que tenia jo ajagut al sofà no era prou còmoda però em va cansar mes del que m’esperava.

Els graus  dins del que ja era la seva època podríem dir que dels mes ajustats , després van fer la PSICOCLIMB i el 6a l’avatar el va trobar bastant mes dolcet que el V+ i les maquines no erren gaire.

D’equipament poc però en bon estat i l’amanimenta prou be encara que a estones us caldrà equipar en tensió.

Un consell del robot , millor feu lo primer tal com es ressenyat , el segon feu sols el tros de la travessa fins a un espit a peu del diedre i a peu pla de fàcil reforçar a una fissura que l’acompanya on hi fareu una reunió còmoda i ja des d’aquí ataqueu el tram del preciós  diedre i empalmant-lo amb l’últim , us estalviareu fregaments  de corda i factor de caiguda i us quedarà un llarg final preciós.

Be , una bona via d’escalada diferent i força tècnica sobre bona roca amb mes regust de VI grau que no pas de VI~ , això al menys es el que en pensa el meu avatar calibrat a fabrica de no fa res.


ARRENCADA JA PUNYETERA


LO NOSTRE GUIA AL COSTAT....NO ENS FA MASA BON PREU...


AQUI COMENÇA LO MARRO DEL LLARG


LLOC ON US ACONSELLEM FER LA SEGONA REUNIO


RADER LLARG


ESTEM GOSSOS.... LA DEL LLIBRE JA US ANIRA BE


TROBO QUE L'AVATAR SE'M ASEMBLA PROU....


LO XIST