diumenge, 21 de febrer del 2021

VIA DEL TOTORO 6a A0 (6b+)-CAP DEL RAS-AGER

Tot seguint l’estricte calendari d’entrenaments per al campionat nacional , continuem amb les sortides fixades pel programa establert de la “Real Federacion de Montaña y Cervezas”

Avui també vindrà la Ioli per que ara ha estat contractada per la federació per a realitzar la perillosa i feixuga tasca de “OJEADORA”, es ha dir anar ficant l’ull per tot arreu.

Es veu que també busquen muntar un nou equip en la disciplina DRY MANGALING ( es una versió del DRY TOOLING però en comptes de piolets es fa amb mangales ) i es que es veu que tant pel que fa al caràcter com per l’edat podríem donar lo perfil.

Com ja us ha explicat lo César , que es va adormir com un bon padrí que ja pepeja , a Ager ens vam arreplegar uns quants aspirants al títol de Galtes del Confinament com a primer pas per poder presentar-nos després al campionat nacional de Ranxo.

A nosaltres i per sorteig , la comissió de preparació física de reumàtics ens adjudica la VIA TOTORO que patulla just al costat de la del companys.

Ens ha agradat força força , una via bonica a collons molt ben trobada que puja des caradament per un pany prou dret i estètic.

Nosaltres la vam fer en quatre llargs , empalmant lo primer i lo segon i sense fer l'últim , tot i que es veu que vam acabar sortint per la veïna.

La roca va de collonuda a excel·lent pràcticament en tot el recorregut amb panys de espatarrant.

Hi trobareu plaquetes algun desplom , diedres fins i tot alguna pertita bavaresa.

Es bastant equipada , amb un joc normal de tòtems passareu sense estres ,als passos sempre hi trobareu una peça i els trams a equipar son pocs i de bon aparellar.

Del grau diríem que el 6a obligat en algun trams se li pot donar sense embuts.

L’A0 del tercer llarg el vam fer en Ae 6a i l’A0 del quart creiem que deu ser un 6b/6b+.

En fi una mes que preciosa via per passar un dia d’ascalada sobre roca collonuda en un raco sempre preciós .

Aprofitem a donar les gracies a la Federació per creure en nosaltres els padrins i les nostres possibilitats ,no se si farem podi o no , però en poden estar de ben segurs que ens hi deixarem la pell entrenant per aconseguir-ho. 











LO XIST