dimecres, 24 d’abril del 2019

LITTLE TRAGET 105m V+ A0 (6B)-CINGLE DEL TABAC-MONTROIG


L'altre dia teniem el dia gos gos.... per tal de no patir massa i poder arribar aviat a casa a fer XURIPUNTS , decidim anar a tastar aquesta nova proposta del Pol Figueres i del Josep Jané.

Fa dies vam fer la seua del costat i a fe de mon que hi ha diferencia , aquesta es bastant mes dolceta.

La via va de mes a menys , en la qualitat de la roca , el grau i la estètica.

El primer prou bonic amb un pas de A0 que en lliure , segons lo CESAR es 6b , jo anant de segon penso que lo que digui el quefe esta ben dit....qualsevol li porta la contraria al noi , vigileu amb lo fregament de la corda.

El segon.... el segon..... be... el segon..... dons ja no me’n recordo!!!

El tercer es de tràmit , roca fluixeta i grau amable.
La via resta semi equipada i de bon complement amb el que diu la ressenya.

Una via amable , sobre roca amb una mica de tot però sense arribar a ser terrible , això si ....vigileu el que llanceu per que just a sota hi ha la cova del Tabac i de ben segur hi pot haver gent.

AU CANALLA VOTEU I BOTEU FORÇA!!!

 BONA ROCA

 A PUNT DEL PAS

 MACRAME MADE IN GALL

 ARA EM BE ALGO MES A LA MEMORIA

 ROCA ACCEPTABLE 

 LO TERCER EL MES LLEIG

 FOTOGALVANACIM
ELS DEMES NO VOLIEN SURTIR A LA FOTO


 RESSENYA ORIGINAL TUNEJADA

LO XIST


2 comentaris:

Joan Prunera ha dit...

Hola Galls de Ponent. Air dissabte vàrem anar a la via LOS CHICHOS i a la primera reunió, el parabolt de la dreta, l'espàrreg, es mou i a la darrera reunió es el de l'esquerra també que es mou. Per això vam decidir no baixar lapelant doncs ens va donar molt de "yuyu"... que lo sepais!!!
Salut i bones escalades!!!
Joan Prunera "el Col.lecconista de vies"

Anònim ha dit...

Hello Everybody,
My name is Mrs Sharon Sim. I live in Singapore and i am a happy woman today? and i told my self that any lender that rescue my family from our poor situation, i will refer any person that is looking for loan to him, he gave me happiness to me and my family, i was in need of a loan of $250,000.00 to start my life all over as i am a single mother with 3 kids I met this honest and GOD fearing man loan lender that help me with a loan of $250,000.00 SG. Dollar, he is a GOD fearing man, if you are in need of loan and you will pay back the loan please contact him tell him that is Mrs Sharon, that refer you to him. contact Dr Purva Pius, call/whats-App Contact Number +918929509036 via email:(urgentloan22@gmail.com) Thank you.