dissabte, 31 de març del 2018

Diedre Pim-sPam, 6a/+ (75 mts), Alòs de Balaguer

ARQUELEOESCALADA
Hola majos ja es Setmana Santa o com diría lo M. Rajoy “Santa Semana”.
Jo no es que cregui amb deu , però el que si em fa patxoca es pensar que lo Jesús si que va existir , un personatge compromès amb el seu poble , que fotia llenya al poder establert i justament per aixo el perseguien….hòstia això  em sona!!!.
El cas es que l’altre dia em vai enterar que “LAS FUERSAS DEL ESTADO” , quant arriben aquestes dates deixen a mitja alçada la “BANDERA NASIONAL” per retre homenatge al paio aquet tant trempat ….lo que representa que es lo fill de DEU.
També vai vèure un grapat de LEGIONARIOS , que tot cantant allò del “Novio de la Muerte” ,passejaven una creu amb lo Jesús allí clavat….es en aquell moment que em va semblar recordar que van ser els LEGIONARIOS de l'època els que se’l van carregar ¿¿??.
Ara tots el poderosos el ploren i el lloen….mentre que quant era viu el putejaven…passarà el mateix aquí a casa nostra en el futur?
Després surtía la “Semana Santa de Sevilla” i en preguntar-li a uns nois que voltaven per allí que era per a ells la comèdia aquesta , van i contesten que es anar ben mudat ….anar de bars…a fer birres….i menjar….si ser un bon cristià va d’això igual m’hi apunto jo també.
LA VIA
Aquesta via deu ser del 1997 al menys la primera repetició nostra ho es.
La trobareu a les roques prenyades pràcticament a sobre de l'aparcament de la Font de l’ESPADELLA.
Lo camí surt per radera del single de la Font i una mica senglaros fins a trobar un canalot que us dura al peu de via.
Lo primer es facilet però un pel expo al començar , no pel grau si no per la roca en quant toca pujar de peus a la feixeta , i aquí es millor no caure , després ja afluixa fins a montar role amb trastets al peu del diedre , al llarg sols hi trobareu un espit .
Lo segon es el llarg de la via , un diedre dret amb fissura ampla de 6a /6a+ sense cap peça fixa on caldrà portar un parell de quatres i un cinc per anar tranquils  , la reunió montada amb dos espits.
Lo tercer te un començament estretot , amb un parell de representants de la flora mediterrània que la veritat es que una mica de nosa si que fan si , després un clau i a dretes fins la role, nosaltres en veure els caragols dels espits rovellats em decidit rapel.lar des de un bon sabinot una mica mes amunt , amb u ràpel de 55m fins al terra.
Es una via d’aventureta amb una roca força bona tot i que s’ha de tenir en compte que es conglo , s’ha fet poc o res i després també hi ha el tema del PERMAFROST…que es veu que també  algo te a dir…segons diuen alguns entesos en això del conglomerat.
ES UNA VIA QUE NO MORIRA D’EXIT I SEGURAMENT TAMPOC EN VIURA…NO HI VA NI DEU!!!

Material: De tot fins al Cam #5

Track: https://drive.google.com/open?id=1-r_R_mhZkDfYjZ_szFODKoOReOGxeDcX

Ressenya Cal Gall

Ressenya original

Aproximació
El diedre

L1

L2

L3. Ojo tu el que s'ha de fer per escapar-se de casa

R3

Un rapel i llestos

Lo Xist


1 comentari:

sergi ha dit...

Molt bona la intro.....i tambe lo xist.
Abrasso!!
sergi.Alella.