dimarts, 21 de novembre del 2017

INFOGALL -21 de Novembre de 2017-CATASTROFE A TERRADETS

  Per la present entrada , fem saber a tot-hom que lo corral de LO GALL esta indignat amb el que ha succeït.
  Una colla de desarrapats ha penjat una pancarta a sobre del primer dau de la CADE a Terradets, això vol dir que ens han tapat el primer llarg de la QUO VADIS, la millor via de la paret.
ningú ens ha demanat permís per fer-ho i , a sobre es veu que han utilitzat parabolts per a penjar la immensa pancarta.
davant de tot això hem creat una comisio de crisis d'urgencia per a avaluar la gravetat dels fets i actuar en consecuencia.
  Tenint en compte el tarannà anarquista i festivalero de    LO GALL, hem valorat positivament la qualitat de la cal·ligrafia, la bona col.locació i ubicació a la paret, el seu anivellament sobre l'horitzo per a que tot-hom ho pugui llegir be. No sembla que el material emprat sigui de bona qualitat, però ja sabem que en el mon de l'escalada en hi ha un munt d'agarrats (si no, mireu els cascos que porta la gent, tots caducats).
  Conclussio: Hem decidit no aplicar mesures restrictives en ares de la llibertat d'expresio i en la aplicació de la norma numero 1 de LO GALL: passar de tot
  Per lo tant sapigueu que, durant no se sap quant de temps, no es podrà fer el primer llarg de la QUO VADIS.
  Aqui teniu unes fotos de la magnitut de la tragedia




 Avui no hi ha XIST per que estem molt emprenyats

13 comentaris:

Csar Fdez ha dit...

Vaja panda de frikis. Parabolts !!!!
No saben posar pancartes amb pitons ????
No sé pas on anirem a parar amb aquesta joventut

pepet ha dit...

Jo també estic d'acord , la nou si l'apiles sense assecar com deu mana es fa malve i a mes la pela se'ls-hi ha de treure tot just cullida ¡¡COLLONS!!.

Anònim ha dit...

La mejor forma de entender que deben respetar las paredes y no utilizarlas como cartel anunciante es que si ahora van otros que piensa distinto y colocan otra pancarta al lado con un mensaje en contra del que ellos expresan no les gustará y porque no luego van otros y colocan un anuncio de venta de coches de segunda mano, total oye la pared es de todos...

Respeto es lo que hay que pedir a la comunidad escaladora independientemente de la orientación política porque lo que es seguro es que los que colocan las pancartas son del gremio de la escalada.

Más escalar, más respeto, más sentido común.

Chavi

Anònim ha dit...

SI FUERA POR MI, A TODOS ESTOS ESCALADORES QUE SE DEDICAN A PONER PANCARTAS Y QUE SEGURO SON CATALANES, LES APLICARIA UN 155 Y LES REQUISARIA TODO EL MATERIAL SIN FIANZA Y A LA ESPERA DEL RESULTADO DE LAS NUEVAS ELECCIONES. DE TODAS MANERAS VEO DIFICIL QUE UN VENDEDOR DE COCHES TENGA HUEVOS DE COLGAR UNA PANCARTA EN UNA PARED. A POR ELLOS OEEE!!

EL SERGIANTIPANCARTAS JUSTICIERO

Anònim ha dit...

trobo que no ha estat molt ancertat penjar una pancarta a la pared jo labria penjat amb un pont o en algun altre lloc amb aquesta accio li he de donar la rao al cometari del chavi.les pareds netes sissplau
lo nik

pepet ha dit...

Ostias pos yo igual monto otra con publicidad del puticlub de mi pueblo....buena idea CHAVI.

Csar Fdez ha dit...

Jo no em preocuparia gaire. Segur que quan els alliberin, aquests eixelebrats treuran la pancarta i quedarà net com una patena.
Per cert, comparar aquesta situació amb la venda de cotxes és de lo més desagradable que he llegit darrerament.

Unknown ha dit...

Cesar suposo que no el comparabe, si no que lo de les pancartes a la pared segurament hi ha molta gent que no les agrade gaire.

lo nik fins dema companys

Unknown ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Per un altre motiu, trobaria desencertat penjar una pancarta en una pared, però per aquest no, i hem justificare, sovint els escaladors una de les coses que mes valoran quant escalen es la sensacio de llibertat o aixo diuen,la mateixa llibertat que s esta pribant a unas personas sense judici, i respecte al comentari de algu, NO ES UN TEMA POLTIC, SI NO, DE DRETS FUNDAMENTALS, jo no soc independentista ni cons
Titunalista pero no soc cec..

pepet ha dit...

Hola majo demanem sempre a tot hom que s'identifiqui quant fa una piulada en aquest blog per no tornar a começar un altre cop amb situcions extrayes.

Anònim ha dit...

Politics presos
No presos politics
A la muntanya no sha de deixar res de bruticia i aixo embruta el monte.

pitecus ha dit...

Trobo molt bé la pancarta.
Abans que el lleure i l'egoisme, hi ha drets bàsics.
Els escaladors com a persones sanes i lliures hem de defensar les llibertats i la democràcia.