dijous, 13 d’abril del 2017

La Ruleta Rusa, A2,A3e, (145 mts), Sector dels Horrors, Montroig

Bona escalada per als que no som experts en artificial. Ni ho serem mai. He acabat la via amb complexe de pernil i amb sensació d'haver escalat més aviat poc.

L1. Roca cutre a l'inici, però es pot protegir bé fins al primer pitó. D'aquí al bolt una mica expo. I al bolt, o sou alts, o millor una exprés d'aquestes que permeten allargar el xapatge. Com no en duem, i tots dos som petits, li fabrico una a l'Ari amb un bastó i una mica d'esparadrap.

L2. Tots els passos estan, o bé pitonats, o poden protegir-se amb flotants. Llarg més tranquil que el primer.

L3. Extraordinari sostre que ataca l'Ari amb ganes (totes les que em manquen a mi). Cosit de bolts excepte un tram central on hi posareu 4 o 5 friends que entren bé. La sortida també equipada. L'Ari s'ho curra molt bé. Jo que sóc imbècil i sols porto un strep, suo tinta cada cop que he de desenganxar el fifi. De tot se n'aprén.

L4. Per a mi el millor llarg. Poc equipat. Pitono una V llarga (serà l'únic pitó de tota la via) a l'inici i després pot protegir-se amb flotants. Això sí, poques alegries d'escalada  lliure, donada la precarietat de les assegurances. No arrisquem i anem penjant-nos fins superar el primer bolt.

L5. Hi torna l'Ari en el que acaba sent el seu hàbitat natural. Un altre sostre, més curt aquest, més vertical i bona sortida en lliure (ara sí) a la role final.

Hem gaudit com a crios, uns més que altres, durant 7 hores que han acabat fent-se curtes. De baixada uns col·legues d'Arenys (de Munt ehh !!!) ens ofereixen un birra. Ens ha sabut a glòria. Gràcies David i companyia.

Material. Àliens. Tòtems (els 7). Cam#2. Una V llarga. Un ganxo. 17 cintes.

Ressenya facilitada pel Joan Escuer modificada del llibre. Ens ha anat de primera

L'Ari al L1

Fent anar la extensora home-made al primer bolt

L2
Arribada a la R2


L3

Sortida del sostre del L3

Derrotat pel sostre
L4


Arribada a la R4


L5

R4

Fotocim

Això no és un xist.

Hem trobat material oblidat a la via. Les condicions per a la seva devolució són les següents:

  1.  Indicar el tipus de material i ubicació (quin llarg)
  2. Escriure un comentari en aquesta entrada del blog sobre l'excepcional tasca de divulgació de l'escalada de Lo Gall de Ponent a les nostres contrades, fent èmfasi en els valors i virtuts d'aquest excels conjunt d'escaladors

8 comentaris:

salte ha dit...

Molt bona via!!!!!!!.... esteu fets uns "lolos".... enhorabona per aquesta ascensió!!!!!!!

paca ha dit...

fa mig anysens vem baixar de la r2 per que hi havia ocells anidant al sostre.crec que varem deixar moscates a la r.Salut i bona via (PACA)

pepet ha dit...

Es un friend i sou el mes guapos i madobles del Lerisda a part de molt ben parits,simpatics,agradables,ladtirsmens,sexis,jovenets....i moltes mes coses.

LO ANONIMSERGI ha dit...

1- SON UNS GATS ORTOPÈDICS MODEL "ANDASCASI" AMB VELCRO REFORÇAT I UN ESABA A PEU DE VIA I L'ALTRE AL CIM.
2-REFERENT A LA EXECPCIONAL TASCA DE DIVULGACIO, PODRIEM DIR , ABEN SEGUR, QUE ES UNA PORQUERIA, LA QUALITAT DELS REDACTORS ES INFIMA, DE VALORS NO EN HI HA PER CAP LLOC I VIRTUTS.... MES AVIAT "VIRUTES" AL CERVELL. PER LO DEMES NO HI HA NINGU QUE ENS FACI SOMBRA.

Csar Fdez ha dit...

Jo li ajudicaria el friend al Pep. S'ho ha currat millor.
A la R2 sols hi havia un mosquetó (del Paca). Quan vinguis per aquí fem un esmorzar i te'l tornem ;-) Paga el Sergi. Per troll !!

Anònim ha dit...

Totalment d'acord Cèsar, friend pel pepe! al Roger li ha faltat rollo i piloteo, ho t'ho curres més o el friend està a punt de caure en altres mans.... hahhahaha
Ari

Anònim ha dit...

COM SOU.... VEIG QUE VOLEU LA FELICITACIÓ/AGRAÏMENT COMEPIEDRASVOLADORA PER SEGUIR ENDAVANT EN LA VOSTRA CURSA PER CONQUERIR LÍNIES D'ARTIFICIAL..... DONCS BÉ.... (ESPERO ESTAR AL NIVELL).... ARI TE QUEDA LA DELS MOSNTRES DE CANELLES QUE QUAN VAM ANAR ME VAS SORTIR AMB L'EXCUSA QUE FEIA MOLT FRED I EL DIA DE REIS VOLIES ESTAR A CASA AMB LA FAMILI (T'HO HAURÀS DE CURRAR MÉS SI PRETEN SER UNA EXCUSA PER NO ESCALAR AMB MI ;)).... VES-HI AMB LO CESAR..... QUE DE BEN SEGUR QUE LI AGRADA EL LLARG DIFÍCIL DE LA VIA... (LO SALLA CASI ARRIBA AL PANTANO PROVANT-LA EN LLIURE).... AIXÍ QUE US FARÀ FALTA ALMENYS DOS FRIENDS DAQUESTOS TANT MAGNIFICS QUE RIFEU.... AU BONES ESCALADES.. SI FALTA RESSE.... M'AVISEU (ROGER)

Lo solis ha dit...

Cesar Gràcies pel Friend!!!