dimarts, 28 de febrer de 2017

Bob Esponja (IV) + Algú_coneix_aquest_sector ? (6c/7a ?) + Mariola Free (6b)

Feia dies que ens cridava l'atenció un equipament nou al primer contrafort de la Formiguera. És una zona d'esportiva amb unes quantes vies de la que no en tenim ni idea. De manera que fem l'aproximació pujant per la Bob Esponja.

Bob Esponja. Via d'una lògica inequívoca i ben equipada. Com es migdia i fem tard la pugem en solo integral i ens cruspim els 3 llargs en deu minuts. No ho tornarem a fer. Material: res.

El sector aquest d'esportiva presenta 4 vies abans de girar l'esperó (n'hi ha alguna més a la dreta girant l'esperó). Les vies són molt bones, d'uns 30-35 mts, ben equipades. Muntem un parell, no surt a vista, però sí al segon pegue. Deu rondar el 6c/7a. A l'Ari se l'il·lumina la closca i proposa anar a la Mariola Free. Sense baixar, flanquegem fins a la Catafer (compte amb un destrepe), i enfilem cap al Barranc Fondo.

Mariola Free. Tenim una hora i mitja de sol. Un primer llarg boníssim, amb una panxa atlètica de bona ganda i que ens du a una placa preciosa, on les assegurances estan ben separades. Se l'encadena l'Ari rapidet. Si és un 6b és dels assequibles. El segon llarg té un inici bonic (V) i la resta fins a la role és guarrindonguilla i de tràmit. Material: 8 cintes.

Multiactivitat variada per aprofitar la tarda. Genial. I com no, felicitar als aperturistes. Juang per l'atrevit i atlètic traçat de la Bob Esponja, Marmolejo per la petita joia del primer llarg de la Mariola Free i al desconegut del sector d'esportiva. Gràcies a tots !Ressenya d'Escalada per a tontos

Ressenya d'escalatroncs
Bob Esponja
3er llarg Bob Esponja. Al Crux

Algú sap els graus d'aquestes vies ?Ni punyetera idea

Mariola Free L1

Mariola Free L1

L'Ari en mode encadene

L2 Mariola Free

Fotocim

Lo Xist (vinga que ja hi som alguns)4 comentaris:

LO SERGI ha dit...

COM US HEU ATREVIT A FER LA BOB ESPONJA A "PELO"? ESTEU BOJOS?.JO ENCARA NO LA HE FET, ESTIC ESPERANT A QUE ALGÚ M'HI PORTI.

pepet ha dit...

TEMERARIS!!!!!

Cèsar Fernández ha dit...

Sergi, quan vulguis et faig làstir. Ara rai que ja em conec els moviments

jordimarmo ha dit...

Epa galls ara la mariola free comensa uns metres mes avall, ja no cal arrivar al nicho de la R0, son 3 xapes mes, comensa just a la dreta de la via de la paqui...