dissabte, 20 d’agost del 2016

Rumbo a las Estrellas, 90 mts (6b), Paret del Dispensari, Camarasa

Com cada tercer cap de setmana d'agost, Pepe m'acudirà amb ressaca. Ell no diu que no a la festa major del seu poble ni a la cita sabatina. Faig temps amb Juan, Marisa i cia. al bar, fent unes risses, quan apareix el subjecte, tard i amb cara de dormir poc i beure molt. El destí és una molt bona via de Marmolejo. Sembla que darrerament estem antològics, i vist l'estat del col·lega, està clar qui farà el 1er i 3er llargs.

El 1er el defineix una fissura atlètica, que es protegeix prou bé, però que em fa suar com un porc. Deu ser la humitat. A mi em sembla duret per ser 6a.

El 2on no és massa bonic i no val a badar.

El 3er és boníssim. Arrenca amb un diedre protegit amb 2 pitons. Segueix per un diedre cec, amb poques possibilitats de protecció. Haureu de buscar pels laterals. L'escalada obliga. És posicional. S'ha de fer pas i protegir. Llarg dur (si li posen 6b+ tampoc passa res) i psicològic.

De material hem portat fins al C#4. Però el #3 i el #4 els podeu deixar a la R1. No us caldran més amunt. 12 cintes. Amb 2 o 3 tascons mitjans fareu. Àliens, tòtems i camelots petits.

Contents amb tot encadenat,  rapelem pels ràpels muntats a l'R3 i l'R1 (compartides amb la Quique-Garreta). Una gran via que amb menys vegetació seria magnífica. Alguna cosa hem netejat, però calen moltes més cordades. Vinga, animeu-vos.  

Ressenya original

Inici 1er llarg

Fissura 1er llarg

Inici 2on llarg

Foto cim matorral. No tinc clar que sabés on estava

Fissura del 3er llarg


Lo Xist