dijous, 31 de març del 2016

Sin Vergüenza. 6b. 210 mts. Paret de les Bagasses. Terradets


Hem fet un nou fitxatge al galliner. Sang jove, que ja calia, sense complexes en via llarga, i forta com el vinagre. Amb l'Ariadna ens assegurarem la jubilació. I a més, fa piades. Abans de deixar-vos amb la seva descripció de la via, m'agradaria afegir una cosa. Sembla que aquesta via ja havia estat guaitada pels il·lustríssims Sergi i Juang, però clar, entre entrepà aquí, carajillo allà, que si hi vaig, que si vinc, se'ls hi van avançar. No val a badar, nois. A més, tot sigui dit, l'equipament ha quedat justet i adequat. Si l,'haguessin obert aquest parell, no vull ni imaginar-me la cremallera del cinquè llarg (de bon rotllo, eh !!. Insults i amenaces a lopaldelgalliner, aquí a l'esquerra).


=========================================

Avui el Nico proposa escalar una NOVA via oberta a la Paret de les Bagasses: Via Sin Vergüenza 2. Oberta fa poquet sobre la desitjada roca de Terradets, la cosa promet.
La via s’inicia al costat de la via cha cha cha al damunt del primer túnel (sobre la xarxa metàl·lica).
El primer llarg comença vertical per seguidament flanquejar en diagonal dreta i anar a buscar una placa. A partir d’aquí els tres llargs següents segueixen la mateixa tònica, poquets ancoratges amb roca prou bona. Com ja han dit els equipadors cal anar bé de grau per no patir més del compte.
I arriba el llarg estrella de la via: L5, un llarg de 6b que segons indiquen és un 6a+ obligat però coincidim en pensar que seria 6b obligat en alguns punts. Els bolts estan posats alegrement i cal currar-s’ho per encadenar-lo. Sort que portàvem un bon GALL!! I ja només ens queda l´últim llarg amb un sortida potent per arribar a la falsa feixa.

En definitiva, una bona via on cal anar bé de grau. A nosaltres s’ens ha trencat una coseta però amb el pas d’unes cordades més quedarà ben neta. Molt recomanable.

Ressenya. Manca un 2 al títol
Peu de via. Just on comença la malla de protecció sobre la via

Recuperant el L1
Nico a l'inici del L2


Recuperant l'L3

Cèsar currant-se el llarg estrella. L5

Recuperant L5

L6

Fotocim

Lo Xist



13 comentaris:

LO SERGI ha dit...

Jo ja us ho deia que a Terradets hi cabia un altra via, descreguts,i sí, teniu rao, si l'haguessam obert nosaltres, segur que hi hauria mes xapes, o claus, o gantxos, o qualsevol cosa on t,hi poguessis agafar. Pero segur que la faria mes gent que no pas ara. Bueno si algun dia en tinc ganes ja trucare a algun "manolo" per a que em faci de "lastir"

Lo Gall ha dit...

Ami no hem truquis que ens fariem un fart de plorar, seguro que no es fara tan com si vosaltres la ubierau obert, pero casi millor durara mes sense sobarse.
Cesar no as ficat cap foto de l'Ariadna fen lastirrrr, malament com s'han fadi ens quedarem sense savia nova.mmmmmmmmmmm

Lo nik

Csar Fdez ha dit...

Però si la piada és seva. Jo sols he fet la intro

Lo Gall ha dit...

haaa collons, pues ja esta be.
lonik

LO SERGI ha dit...

Ja em semblava que la segona part de la piulada tenia un caire massa academic per esta feta per uns matats com vosaltres. Ja m'agrada que tinguem UNA "lastir" i que a sobre escrigui com manen els canons. Molt be Ariadna!!!

Anònim ha dit...

Una foto perquè es vegi com em pillo a les cintes, Niko?? haha no cal... hahha
Gràcies Sergi! un plaer escalar amb els galls :))

LO SERGI ha dit...

Et comunico Ariadna , per que suposo que l'anonim ets tú, que en aquest Bloc s'eliminen tots els comentaris anonims. O sigui que ull viu!!

Anònim ha dit...

a si? perquè? no sé que passava que no podia entrar amb el meu compte personal :( i si firmo? :p
-- Ariadna --

LO SERGI ha dit...

Cap problema, jo tambe signo LO SERGI. Resulta que hi va haber una temporateda que alguns seguidors del Bloc es van pujar a la parra amb els comentaris i, a mes a mes, s'amagaven en l'anonimat per lo que varem decidir desde la redaccio de LO GALL, que es suprimirien tots els comentaris que no portessin signatura. Cal mantenir els criteris sense excepcio tot i que no ens agraden les normes.

Anònim ha dit...

hola nois i noia. ( de la via)
gracies per la bonica piada
si em permeteu us dire un parell de cosetes de la via, el 6b es de continuitat crec que no hi cap pas de 6b, al sector smoking els 6b son mes dificils i obligats.
a la reseña no hi falta el dos sino que es la segona que obrim amb aquet nom i es aperturistas(aixo poder es una xarnagada) no equipadors espero que no sigui molt agosarat dir tot aixo, men alegro que us hagi agradat la via estem contens salut
Manolete climb

Lo Gall ha dit...

Manolete climb no es per res pero crec ke es mes de 6b, he fet casi totes les vies de la part de la smoking i a mi si ke m'ha semblat un pelet mes forta i tambe bastant obligada parlo del cinke llarg de totes formes es sol una apreciacio personal,ja se sap ke el tema graus sempre es una mica problematic pero la via es buenissima

lonik

Anònim ha dit...

sisi al final es orientatiu i ja esta ( a mi em costen aquelles plaques tan fines...) una pregunta, que tal el pas de 6a del tercer llarg? surt be?
merci per la teva opinio.
i bones escalades.
valentin

Lo Gall ha dit...

aquet sel va currar l'Ariandna; la primera xapa de la dereta sobra, el va fer recte per la sabina fican un alient, pasito fino.

Lonik