diumenge, 6 de març del 2016

6 FEBRER 2016-Montroig-Pala Alta-L'ALBA D'UN BON DIA 6B-A1

Diuen que en públic no convé parlar ni de religió ni de fumbol ni de política…com que som galls ens ho passarem tot plegat per sota l’ala i comentarem la nostra opinió sobre aquestos temes.

Això de que un colom es respalli una verge casada  ,que desprès pareixi (sense deixar de ser  verge) el fill d’un deu que al mateix temps es el deu mateix i per acabar d’arredonir-ho es també el colom …. en vida es mol amic d'una bagassa i desprès el deu permet  torturar i pelar al seu fill ( que recordem son ell mateix i el colom )....i quant ja es mort representa que desapareix del sepulcre….. ens sona tot plegat a sopars de duro.

En fi  una historia  amb barreixes de zoofília ,banyes, proxenetisme , parricidi i escapisme mes digna del Tarantino que d’un deu mig normal.

Li explico a ma mare que m’ajunto amb uns amics que porten aquesta mena de vida  i la quantitat de clatellots i mastegots  que tanquen la conversa  omplirien la catedral de Lleida ,despres de deixar ben clar que no vol que torni a fer-me amb ells….

LA VIA

El vent i la rasca ens fan fugir del Montsec d’Ares i recular cap a terres mes arrecerades .

Arribem  al Mont-roig i decidim acabar aquesta via que vam deixar a mitges per la pluja.

Una via súper guapa on sols el segon llarg te una mica de roca a controlar , la resta de collons de mico.

Bastant equipada amb bolts  ,d’aquells que últimament semblen proscrits , a una distancia amable , entre friqui i cagalera , amb un joc de tótems i semàfor d’aliens ja fareu.

A destacar el tercer i el quart dos llargs guapos guapos amb un grau obligat creiem que sobre el 6b-A1….el grau SALLA sempre preneu-lo com orientatiu …obre bones vies…fa bones fites…..però el tema ressenyes i lo del grau no ho toca massa be el pobret meu.

Ara  , això si…desprès de la ROC FM i aquesta…. al proper  de la ELLITE que digui que nosaltres no netegem ¡¡¡¡ em sentirà!!!.

AU CANALLA ANEU-HI ES TOT  UN BON VIOT DE BONA ROCA , TRAÇAT GUAPO AMB ESCALADA PLAQUERA  BARREJADA AMB ALGUN PAS QUE ALTRE D’UN CAIRE MES ATLETIC.




RESSENYA CAL GALL

 PEU DE VIA AMB INSCRIPCIO

 V+ RARO DEL PRIMER LLARG

 SEGON AMB ROCA A CONTROLAR

 ARRIBADA A LA SEGONA ROLE

 DESPLOM DEL TERCER

 GUAPISSIM I MANTIGUT TERCER

 PRIMERS METRES DEL QUART

LLARG ORGASMIC 

 LO MONSTRE DEL SALLA

 FOTOPADRINADA


 LO XIST

1 comentari:

LO SERGI ha dit...

Pos jo, encara em foto rots de la calçotada que em vaig fotre!!!!