dimarts, 9 de febrer de 2016

Autopista al Infierno, 6c (6a ob), 90 mts, Paret de l'Os

És estrany com una via com aquesta no estigui piulada al blog. Un dels millors traçats d'esportiva de la paret, amb una dificultat homogènia i una roca espectacular.
Avui ens tocava anar a Montrebei, però al Salla se li complica el matí i acabem quedant tard. L'Òscar proposa una obra seva, re-equipada recentment. Com el tio és un gentleman, em deixa el millor llarg a mi i li adjudiquem els  dos llargs manolos a la nostra Taronja Mecànica.

El L1 comença fort, amb un pas de regleta que sol el Salla treu i una panxa més amunt que es pot fer una mica per la dreta. El L2 i L3 de la ressenya es fan bé en una tirada, i probablement sigui de lo milloret de la paret. Grau sostingut durant els 40 mts. El darrer llarg torna a tenir un pas complicat a l'inici, però aquest és de placa, de posar-s'hi i apretar les dents.

Es pot baixar en dos ràpels parant a la R1.

I com encara quedava llum, ens anem a acabar de trinxar a l'Eclipse/Boira, on el col·lega Salla allibera el llarg L2 de 7a i ens deixa bocabadats. Però aquesta ja està piulada.
L1

Inici del L2


Arribant a l'R2

L3

Ressenya

La Taronja Mecànica a l'Eclipse (7a)Xist sense fotocim, encara que sigui per donar pel sac al community manager

Afegeix la llegenda

2 comentaris:

Ylerget ha dit...

7a de tirillas...

Jesús Almarza ha dit...

Cesar, com molen els teus peus de gat nous. Menudes maquines, ja no hi haurà qui et seguirà. Molen casi tant com les malletes de tirilles del Salla. Jejeje