dijous, 2 de juliol del 2015

1 Juliol 2015. Serra Carbonera. Catalonia Is Not Spain. 95 mts. 6b


Buscant l'ombra durant el matí d'aquests dies insoportables, anem a parar a la Carbonera. Bona opció: poca aproximació, ombra i condicions soportables malgrat com pinta el dia, ben assegurada i roca més que decent.
El dia comença malament. L'Òscar apareix amb les bateries del mòbil al 10% (no les seves) i diu que no pujarà, que està esperant unes trucades. Negocis. Ja m'he acostumat a escalar amb ell fent business a la paret, de manera que li deixo el meu mòbil. Canvi de SIM i resolt. Total, a mi no em truca mai ningú.

Aproximació: El track aquí. No hi ha pèrdua. Passats els ràppels ben marcats de la Urbi et Orbi i demés, uns 100 metres més enllà, arribareu a l'Agulla de la Llibertat. Salteu a l'agulla, encordats o no, ja depèn de la vostra habilitat i ganes d'amorrar-vos, i trobareu 2 bolts per muntar el primer ràppel. Us caldrà un altre per arribar a peu de via.

Foto-ressenya i original
Nico al 1er ràppel i cara d'haver dormit no gaire


La via: Equipada amb parabolts. Jo diria, equipada amb la major part de parabolts necessaris.   L1 (6b). Probablement el més dur per ser molt sostingut. El primer bolt queda molt amunt. Un parell o 3 de friends, petits/mitjans us acabaran de protegir l'arribada al 1er bolt i la sortida a la reunió.  Nico decideix que no cal sorteig, que ja surt ell. Doncs vinga, amunt !

Nico al L1. Diedre, bavaresa, roca a cops bruta, sostingut, .... i flanqueig amb sostret per sortit a la reunió.   Llarg de suar

L2. (V). Surt l'Òscar. Ja sols amb el 5% de la bateria.

Voltós arreu

L2. Aire entre bolts
L3 (6b). Més senzill que el primer. Per gaudir.



Això no és el fotocim. És l'acudit. Sols us cal mirar els caretos


En resum:  bona via, millor companyia i un indret idílic. Moltes gràcies Mr. Salla pel teu curro.

4 comentaris:

Lo Gall ha dit...

Jo , a tots aquestos (malparits) que van a ascalar entre setmana, els hi retiraria el dret de pensio (Cuidadin amb la Troika) "Sentenciam dixtit"
LOGALLCELÓS

Csar Fdez ha dit...

Però si ja ho estem de jubilats, tanoca!!

Lo Gall ha dit...

aaajjjj que dolenta es l'enveja i l’avorriment, aquest novato va millorant molt i amb aquet ritme li traurà lo títol de redactor en cap a su excel•lentíssims Sr. Sergi.

Logallpollastreclimb

Csar Fdez ha dit...

Salla ha afegit avui un bolt a l'inici del L1. També ha sanejat més la via.