divendres, 17 d’abril del 2015

MANIFEST DEL COL.LECTIU DE PONENT

MANIFEST

Desprès d'unes quantes trobades i contactes informals, seguides de tres reunions vinculants amb una gran representació del col·lectiu d’escaladors i centres de la província de Lleida, es resol  engegar la constitució de la Plataforma Assembleària Lleidatana d’Escaladors Reivindicatius.
La gran i única fita d’aquesta plataforma, és la d'assolir el dret natural de propietat intel·lectual de totes les parets de la nostra província.
El primer acte reivindicatiu serà re-equipar una via, la propera tardor , a la paret de Catalunya de Montrebei sota els criteris de la nostra plataforma.
La via triada i el criteri a seguir sortiran de l’assemblea a realitzar el 17 de setembre d’enguany al complexe ludic-esportiu Eva dels Alamús. I són convidats tots els escaladors de Lleida província i els forasters que per mitjà de document oficial puguin demostrar que fa 20 anys o mes que són residents a la província.

Nosaltres no hem anat mai a Montserrat , Riglos o Ponoig a dir com han de ser les coses. Demanem el mateix respecte que hem demostrat.

28 comentaris:

Anònim ha dit...

hi han gall que la primavera les afecta molt
no feu ni puto casss això es passatger,VIVA L'ANARQUIAAAAA
LOGALLREPUBLICA

paca ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Joan Prunera ha dit...

No se si prendre-m'ho a conya o seriosament...

Anònim ha dit...

L'associacio de Joves dels Municipis del Prepirineu recolza totalment la vostra proposta i fiquem a la vostra dispocicio els nostres estalvis per comprar material i la nostra ajuda per relitzar les feines que s'ens encomanin

Força Lleida

Ignasi Fart

Anònim ha dit...

Gracies company, la federacio de municipis occidental tambe ens ha trucat per confirmar assistencia a la propera assamblea i oferir-nos suport politic i economic.A vosaltres tambe us hi esperarem.

Força Lleida

Lo Gall ha dit...

Tranquil Paca nosaltres a cal GALL no esborrarem les teves opinions....

blog del guillem ha dit...

Els que tenen “La Gallina” i el Niuet a “La Noguera” podem dir alguna cosa o deixem fer...? Fins ara tot a anat be..... passeu dels PijaPins i QueMacus.....!!!!

Anònim ha dit...

DONCS JO SI QUE L`ESBORRO,NO VALEN RES DE RES LES MEVES OPINIONS DE MERDA...PACA

Uno de Madrid ha dit...

Yo tambien estoy de acuerdo. Esto de que haya gente de otros lugares que venga a tocar los huevos y se crea con el derecho de decidir como se han de equipar o desequipar las vias deberia estar penado. Yo si pillo a uno tocando alguna via mia en La Pedriza, se entera.

Mingo ha dit...

Ostia jo no sé si pendreu en plan de conya aquest manifest. Acreditar que soc de LLeida amb un paper que m'acrediti que fa 20 anys que i visc. Jo sóc de LLeida, encara que la meva feina estigui a fora.
Quan era molt jove, recordo que havia una pintada que veies quan arribaves amb lo tren que deia: follar en Lerida no és pecado es milagro. Algú dirà a que ve aquesta frase, doncs veig que pel meu poble continuen havent gent que no veu més enllà. Les pedres no són de ningú i són de tots ni les de Montserrat són dels de Barcelona ni les del Montsec dels de Lleida.
Fer manifest per posar més i més normes

Anònim ha dit...

Estimat Sr. Mingo:
Justament del que es tracta es de tot el contrari...fina ara a Lleida feiem i desfeiem sense massa problemes , es ara quant comencem a sentir normes no escrites ni autoritzades amb les que no hi som d'acord que sembla ens volen fer empassar amb un embut...i com compendreu, nosaltres som a casa nostra i no ens calen problemes ni manies importades de fora i mol menys imposdes.

LO PALLER

Mingo ha dit...

A veure, tal i com poseu la piulada les coses no queden clares. A més hi ha alguna frase que pot arribar a molestar, jo fa quasi 40 anys que no visc a Lleida, però tinc molt clar d'on sóc i a més orgullós de ser-ho.
Si la resposta me la fa el pal de paller dels galls, jo interpreto la piulada d'un altra manera. Perquè els que em començat a escalar per Sant Llorenç a l'hora d'obrir tenim un criteri bastant semblant. Entenc que gent que ve de fora amb poca ètica comencei amb la taladradora a obrir vies a tort i dret sense respectar res.
Vinga nens a veure si us puc veure aviat, que últimament les articulacions em fan la punyeta

Jesús Sánchez ha dit...

Muy bueno!!! Hay que ponerle un poco de humor para no intoxicar la escalada con reglas, manifiestos, ética, derechos de propiedad y chorradas del mundo real. Esto es una diversión y no queremos que vengan "gurús" o "polítcos" a joder la marrana.

Anònim ha dit...

"demanem el mateix respecte que hem demostratat???... Jejeje.... Això ho dieu de forma irònica... Porque a la via crisis us vau lluir

Lo Gall ha dit...

Efectivament anonim....ens vam lluir...tot hom que l'ha tastat diu que es de les mes guapes de la paret...gracies pel cumpliment i aprofitem per demanar-te el teu parer sobre el grau per que encara no hi ha consens total

LO PEPEGALLANONIM JEJEJE

Lo Gall ha dit...

No sera tan home....aqui les teves opinions sempre seran ben rebudes
AU BESITOS

Anònim ha dit...

V+
Lo Pollot

Llauis ha dit...

Jo mateix en representació del sector crític del GALL, manifesto que:
- Seguiré "kikireijant" amb fermesa el principi fundacional d'aquesta organització-"el que pugueu pensar ...tan s'ens en fot, naltros anem a escalar per les parets del mon sense prejudicis ni cabories".
- Es un encert convocar una reunió del galliner al Eva's dels Alamus, crec que hi ha pocs llocs a la provincia que tinguin tants requisits per una reunió d'aquesta tracendencia.
- S'ha d'aprofitar el bon posicionament del GALL en el mercat global dels ascaladors per fer lo que mos dongui la gana amb bon humor, promiscuitat i sentit comú.

Lo Gall ha dit...

Llauis ara a l'Eva fan desconte per a grups de mes de 50 es unicament per aixo que ens hem inventat una asamblea

LO GALLQUETUJASAPS

Antonio Anzas ha dit...

Joer..!! ya era hora de que empezásemos a reírnos de nosotros mismos, si no estamos perdidos. Entre normas y mañifiestos, ya me veía como los de la pesca con manual de instrucciones según provincia, y hasta cursillo de buenas maneras y experiencia....esto es real. Digo al final tendremos que ir con certificado de desinfección de donde se lavo Vd. el culito la ultima vez, no me vaya a trasladar el mejillón cebra.
Antonio Jarto

Lo Gall ha dit...

Primer de tot vull respondre a l'anonim. per que t'enteris, la "Viacrisis" es la millor via de Sant Llorenç amb diferencia i esta graduada de 8a+, pero sols "presuntament" que es lo que es port avui en dia.
Al de Madrid li diria que no en hi ha prou en fer la "pilota", per anar al Eva tocara pagar a tot-hom.
Al Mingo, el Gran Professore, que no cal que pateixi per acreditar la permanencia, ell es un GALL de fet i de dret.
A tu Llauís te fotre dos Osties quan t'agafa per que ets un "enterao" i un "xafatolls" encara que saps que la teva aguda opinio sempre m'agrada.
Paca, no t'emprenyis home, que la vida es bonica i divertida
Agraïment a tot-hom per que la sang , sembla que no ha arrivat al riu, i aixo es bo.
De tota manera no us en refieu, la gent del GALL i no del GALL es molt "carrinclona" (boja) i com que pujar altures afecta al cervell... pot passar qualsevol cosa. Per aixo m'agrada
LO GALLESME

Anònim ha dit...

tampoc exageris amb la viacrisis...
posada amb calçador i trepitjant altres vies.
me semble molt bé... però és un xurro i vies així no haurien de ser...
algun gall va criticar la 66 taks, en gran mesura pq no són gent de ponent. doncs us creiue qque sou els amos de montroig

pepet ha dit...

Estimat anonim creiem que efectivament tens tota la rao i som uns cabronets inutils i en pocs dies desmontarem la via i deixarem d'ascalar si aixo es el que et plau.

LA GALLADA

Anònim ha dit...

Deixa.m abans tornar-la a fer. No sigos així
Lo Pollot

Lo Gall ha dit...

Hola Pollot....si tu ho demanes carinyo no la desmontarem...es mes n'obrirem una al costat i mirarem de trepitjar-les totes..Aixo si si l'aninim ens dona el vist i plau

LO GALLENCAIXATREPITJADODEDEVIESSENSEELPERMISDELSGURUQUETENENLARAODIVINA

LOGALLOCULT ha dit...

Pos Jo hi penso anar a posar mes xapes, per que ultimament em fan mes mal els ossos i el metge m,ha dit que me falta ferro.
Tambe hem pensat en posar "parabolspremi" , repartits per les vies de MontRebei. Seran de color fucsia i us donarem una adreça per entregar-los, sempre en perfecte estat, a canvi farem una cartilla amb cinc caselles, una per cada parabol i en completar-la es podra gaudir d'un servei gratuit a l'Eva dels Alamus.

Lo Gall ha dit...

Anònim se qui ets..... no te pensis que som rucs a Lleida ens coneixem tots i tu no ets de maça lluny, per lo que dius me puc fer una idea de qui ets i crec que no m'equivoco. Un dia em vas dir que me lo tenia que fer mirar, però lo teu es molt mes greu i per lo que sembla el monte no et cau gaire be.


LOGALLANONIMADES

Anònim ha dit...

Qui esta obrint una via a lesquerra de sueve es la noche?