dimarts, 20 de gener del 2015

17 i 18 de Gener de 2015-1ª Trobada NES(kas)CARA(coles)CONE(jos)GALL

Ya voy!!.... ya voy!!!
  Collons, quina impaciencia, tot deu apretant los tornillos: que no publiques? que no publiques?
  Los del GALL som unes bestioles molt preocupades en tenir endresat lo Galliner, primer la oracio i despres la devocio.
  Be, anem per feina. Aquest cap de setmana hi ha hagut una moguda per la zona d'Abella de la Conca, que... si no ha sortit a la prensa negra, poc hi ha faltat. Una colla de desarrapats de zones diverses del nord de la peninsula van decidir trobar-se al peu de les parets d'Abella de la Conca, uns per deixar les babes, unes altres per renegar i tirar-se llufes, uns altres posar el bec i alguns anar a veure-ho . El resultat va ser un veritable enrenou de gent pujant i baixant de les parets davant l'esperençadora mirada (per a ells, no per nosaltres ) de un bon grapat de voltors, no se si atrets per la nostra innata bellesa, per la nostra inmillorable olor a cadaver o simplement per l'esperança de que algu es fotes de cap i degustar un bon tros de "chicha". El cas es que ens ho varem pasar de "puta madre", riure constant i un bon rotllo que una mica mes, i ploro de la emocio.
  En hi ha que parlen de la puresa de la raça i tot aixo, pero us asseguro que no hi ha res mes bonic que el mestissatge, ben barregats, al menys es el que varem fer tres de nosaltres amb dues Neskas ben aixerides. Els altres, potser els hi va fer vergonya (a aquestes edats) i no es van encreuar del tot, es per aixo que la proxima vegada hi haura sorteig (el escalador invisible) i el que tingui el menor grau , triara via (dixit). 
  En lo referent a les escalades no dire res que no hagi sortit publicat, ja que casi totes les vies que varem fer ja volten per la xarxa, no mes dire que ara hi ha un bon grapat de vies per anar a pasar una bona estona amb bona companyia i amb bona pedra, tot i la discontinuitat de la paret.
  Agrair a tots els que amb la vostra presencia vareu fer d'aquesta trovada algo magic ,agrair tambe al Rosendo del Bar Modern d'Issona pel "tiberi" del sopar i al Nicolas del refugi d'Abella pel tracte rebut.
  No mes us puc dir una cosa : "nois i noies, us estimo a tots i fins la proxima"
  Si..... ara les fotos!! joder!!!
Estan totes barrejades pero a mi me es igual
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


LOS XIST: 




13 comentaris:

Lo Gall ha dit...

La proxima......cuando?......donde?

LO GAY

Llauis ha dit...

Quin goig tanta bestiola "suelta" per les parets!!! .Ara, a on realment es veu que esteu en el vostre medi, és a la fartera del vespre... "PA ARRIBA!!" Neskas, Caracoles, Conejos i Galls

Anònim ha dit...

que bé ho hem passat.............moltes gràcies!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

lo gall trempst ha dit...

os quiero a todos lo pase como un enano saltarín os llevo en el corazón asta siempre

neskalatzaileak ha dit...

La verdad es que esperaba más prensa rosa... se ve que tendré que piar yo (la more) pk aquí no se habla nada de ciertas cosillas que se oian por el ambiente, je, je.... (que si gallinita, que si te he desvirgao...) asi que como siempre un placer de poder haber participado en esta arca de Noe. muxus de la more.

Lo Gall ha dit...

More sisisi piaa que estos son un poco timidossss y se cortan pon toda la verdadddd y nada mas que la ....haber si les sacas los colores a mas de uno, que estos gallos muuu valientes delante pero después tosss uns acojonaoosss. Un abrazote a todas/os.
Lo gallintelectuaaaallll

Antonio Anzas ha dit...

Morena, cortate pelín que si no igual no nos dejan salir de casa....jallll..!!. Esto y cuando dice que es la próxima....?
Il diabolo del Anzas

joan asin ha dit...

Ei vosaltres de gresca i nosaltres picant a l'altre banda a la Serra de Carrànima, sols i buscant conversa amb els voltors,je,je. Feiau goix tots plegats al Bar d'Isona, llàstima què teniem què tornar al corral.Com sempre un plaer sempre què ens trobem per les terres de Ponent.

Ylerget ha dit...

Hostia que be que s'ho monten los galls!!

Lo Gall ha dit...

Avera Joan si la pròxima os apunteu que com mes serem mes riurem.
Fins aviat
Loniko

Lo Gall ha dit...

com sempre que ens deixen Ylergete.
Salutacions
Loniko

ASUNCION ha dit...

GALLINITASSSSSSSSSSSSSSSSSSSS¡¡¡¡¡

QUE NO ME HE ENTERAOOOOOO DE NAAAAAAA¡¡¡¡
QUE A MI LOS IDIOMAS SE ME DAN MUY MAL.....JAJAJAJAJAJAJA

AINSSSSS¡¡¡

A LA PRÓXIMA OS VAIS A ENTERAR TODOS¡¡¡¡...
SI HACE FALTA....
RENACE EL PILLAPILLAQUEMEDESPEINO....Y NO VOY A TENER PIEDAD CON NINGUNO.... SACARÉ LOS TRAPOS SUCIOS...jijijijijiji¡¡¡¡

BESICOSSSS¡¡¡¡ Y VIVATODOSSSSSSSS¡¡¡ Y LOS PINTALABIOS¡¡¡¡

Lo Gall ha dit...

pillla pilla que tienes toda la razon estos independentistas no tienen consideracion con los idiomas EN CASTELLANO COÑOOO que senteraran todoooos menuda PANDILLA DE GALLOS MAS IMPRESENTABLESSSSS LA PROXIMA LES PINTAS LOS MORROS A TODOS


LO GALLOINTELECTUALLLLJJJ....