dimecres, 17 de desembre del 2014

13 Decembre 2014-ALOS DE BALAGUER-Pic de Castellas-SORDENES MON GUEF V

Fa mols anys que voltàvem sovint pel TALOS (Alos de Balaguer) mentre criàvem la canalla, bon lloc per fer-ho. Mentre criàvem també escalàvem i ho arrodoníem amb bones costellades i es per aquet fet que en aquells temps signàvem les vies així C.LL.C (Costellae Lleida Climb).
D’aquelles dates en van sortir vies de tota mena: esportiva,equipades,semiequipades i d’allò que en dèiem alpines que venia a vulguer dir mandroses i garrepes….mandroses i garrepes per que del que es tractava era de passar fent la mes poca feina possible i deixant la mes poca ferramenta possible.
I com acostuma a passar amb aquest tipus de vies no hi va ni deu.
Es per això que lo nostre estimat PINTO va decidir pel seu conte, amb esvalotament inclòs del galliner, fer una revisió del equipament de la via…¡si hi va quedar algo es per que no sortia!
El cas es que ha quedat una via semi equipada d’un grau homogeni sobre el IV+ amb algun passet de V al primer i tercer llarg.
De roca hi ha de tot una mica..plaques collonudes de canto típiques de la zona i trams també típics de la zona de vigilar.
Al restaurant EL MOLI del poble trobareu el llibre que en el seu moment es va fer amb tot el que sabíem que era obert , fer menció especial de la qualitat excepcional del conglomerat de les ROQUES PRENYADES hon trobareu vies equipades i semi equipades.

AU A GAUDIR D’AQUET RACONET DE LA NOGUERA


 CUTRE RESENYA DE CAL GALL

 QUE N'ES DE BONIC LO TALOS!

 LO NICO FENT-SE L'INTELECTUAL

 PRIMER LLARG ROCA COLLONUDA

 TERCER LLARG PLAQUES DE LA ZONA D'ORGASME!
 MES TERCER

 QUART..AQUI TROBAREU DE TOT

 FINALS D'AGULLA AMB TENSIO

 EL RADER DEL MATEIX PAL

 AMB ALGUN TETRIS INESTABLE QUE ALTRE

 AIXO SI EL LLOC PRECIOS

 I LO MONTROIG A TOCAR

 COMPANYIA A LA OLGA FRONTERA

 LO COLLET DEL PRIMER RAPEL

 LO SEGON RAPEL



LO XIST

Suposso que a ell poca gracia li deu fer....

7 comentaris:

Lo Gall ha dit...

no mes dire que es una via facil però que cal apretar lo culet en algun tram, i no precisament per la dificultat, KINA POOOOO.
logallcagadet.

neskalatzaileak ha dit...

Bueno ya hay más opciones que Olga frontera y la que nos recomendasteis. Esto promete!!! Ya queda menos... muxus de vuestras neskas.

Jaumegrimp ha dit...

Ep, bona feina ! gràcies per trèure la pols a aquestes vies, som molts que les gaudirem.

pepet ha dit...

Tenim previs fer mes feina revisant i resenyant vies de la zona
¡ LO TALOS ESTA DE MODA!
LO PAEPEGALL

Antonio Anzas ha dit...

La verdad es que la primera impresión que me lleve del desfiladero, fue de algún lugar lejano y salvaje...! Y mira tu que esta cercano y si encima estáis acondicionando hasta "placas orgasmo"... habrá que hacerle visita pronto al solete, aunque se tenga que pretar el "culete"...jeje
Un diabolo

Lo Gall ha dit...

Hay muchas mas i de todo tipo en este rincon ademas puedes escoger entre calcareo o el conglomerado mas compacto que puedas imaginar..eso si muuuuy tecnico el malparit

Anònim ha dit...

Hola, Galls.
Avui hem repetit aquesta via. L1 bonic (a mig llarg, reunió opcional de 2 spits en bon estat) i L3 molt guapo. De peatge, uns quants trams de levitar. I algun IV de mirar-s'ho dues vegades. Igual és que em faig gran.
Oju, sobre tot, amb els blocs inestables uns 10 m sobre la R3. Pel bé del company de sota, millor no tocar-los massa.
Després del primer ràpel, no sé si hem entès massa bé això del "diedret"... El cas és que canal amunt, fent una mica el jabalí, i després de passar-nos-el de llarg, hem acabat trobant el segon ràpel (el de l'Olga Frontera)
Total, que hem fet tard a dinar.

Bona feina!

Lo Xiquet de Valls.