dimecres, 22 de gener del 2014

12 gener 2014 - MONT-ROIG - Pala dels Pelats - "LA PELL DE SERP" 150 m. 6a R2. 1a absoluta i 1a repetició


Us pensàveu que us hauríeu lliurat del "Juanill", aquell gall talibà de l'autoprotecció. Dons NO, no en té prou d'entabanar altres galls per a les seves "fetxories"si no que va convèncer a la seva pròpia esposa per a que l'ajudes a obrir una nova via allí on faltava!. Val a dir que l'Anna es va deixar seduir de seguida ja que també li va l'aventura i és de les que s'apunten a un bombardeig, així que aquest matrimoni amb antecedents "penals" (ja van obrir la "Miqueluchi" a la Pala Alta en quatre horetes quan eren més jovenets...) van aprofitar la ressaca post nadalenca per obrir un nou traçat, d'estil tradicional i classicot, on els hagi a una de les últimes línies lògiques de la Pala dels Pelats (lloc ben poc concorregut per cert).

El que segueix es una crònica i reportatge de la 1ª absoluta i una posterior 1ª repetició.


Obrint el 1er llarg. Ai! anima de canti, que encara et faràs un embolic amb el martell...



Arribant a R1


La nena desmuntant el 1er llarg


Aquí on els veieu porten casats mes de 20 anys i tenen 4 pollets. Vols dir que no estan una mica tocats del bolet de fotre's en aquests "fregaos"?


Semble que no l'importi gaire el friend al més pur estil "Pelut Fisher Towers" que reforça la R1 que consta d'un espit i un pitó.


Bé, el segon llarg s'enceta en el més pur estil heretge, 2 passets d'A1, de fet algunes de les preses que si veuen ja no hi són ja que eren de quita i pon i en aquestes condicions lo d'obrir en lliure queda per a ments més agossarades que la del Juanill.


La R1 vista des d'un repòs del 2on llarg


Obrint el 3er llarg una setmana després. L'anterior lo ruc del Juanill s'havia deixat els espits a casa i quan va ser hora de muntar R2 li van agafar tots els tremolins del mon...


Desmuntant el 3er llarg i carregant la motxila...


R3, la creativitat al poder


Obrint R4, aquí el Juanill ja havia entrat en "mode big wall" i va ficar la directa


La nena també tenia ganes d'obrir algun llarg i no es va voler ni treure la motxila! per obrir el que quedava... Ai! criatura


Mireu quina cara de contenta ella i la seva motxila!


Fotocim. 1a absoluta!


Arribant al cotxe amb la llum de la lluna.

Tot ha anat molt bé però els galls pregunten... i tenen fal·lera per repetir les vies que obren altres galls així que al cap d'un dies santornemi 2a absoluta o 1a repetició i el que és més important alliberació dels passos d'A1 del segon llarg. Ara us ho contem.


Aquest dos també tenen antecedents "penals" (lo Juanill, com veieu, és reincident... i lo Pepe "ni té cuento"... recordeu "Lo gall Pelat"?  "pues eso")


Encetan el 1er llarg, un dia boirós



Si aquest dos escalen qui coi fa la foto?...


... ja deia jo que faltava algú...


... el Merto també s'apuntat!.


L'hora de la veritat, ara toca alliberar l'A1 i aquest és el "manolo" que ho farà.


Merto immortalitza el moment amb aquestes instantànies malgrat els comentaris del Juanill que li diu que ha d'estar més per la corda (aquest Juanill... una mica "cascarrabies") 


2on llarg


A veure com va això?


Pues sí que surt en lliure, sí


En Merto en "pleno fregao"


Inici del 3er llarg


ambient alpí amb pedregada inclosa


El 4art llarg és un canvi de reunió basicament


El 5é llarg va fer patir un xic al Pepe per les humitats...


Darrer llarg, això s'acabat

LO XIST:














































5 comentaris:

Anònim ha dit...

Els membres del POLL ( Paios pel Ordre a Lleida ) hem decidit que l'estil en que s'ha obert aquesta via no es adecuat , i per tant un dia d'aquestos hi anirem i la reequiparem segons els criteris de la UIA (Unio d'Idiotes Autoautoritzats ) .Basicament parabolts i cortines a totes les reunions , senyals lluminosos als cantos i un tirador de birres al cim.
LO SARRABASTGALL

Lo Gall ha dit...

Aixo degenera. No se on anirem a parar!. Home! Jo en se d'un que lo del Ginyador, li aniria de conya. No m'extranyaria que fos el mateix que ha deixat el comentari. Me callo per si de cas.
LO SERGI

Juanill ha dit...

Dons a mi lo del tirador de birres em mola "un punyao"i lo de les cortines m'arribat al cor. Respecte a lo altrem, a més del water, val a dir que just a la voreta també hi ha un dispensador automàtic de supositoris (de glicerina), de totes les mides...

Joan Baraldes ha dit...

Per poder trobar la via, quines vies conegudes hi ha a la vora ?

Juanill ha dit...

Te la "Detroyer" a l'esquerra i la "Santako" a la dreta. No té pèrdua.