divendres, 13 de desembre del 2013

7 de Desembre de 2013-MONTROIG-Pala Alta-SUAVE ES LA NOCHE 110 m. 6a+

resenya del sinyor escalatroncs, felicitats majo


Avui dia d’inversió tèrmica , això al pla vol dir una boira de nassos i un fred de collons de mico , per no canviar les bones costums ni fer mes quilometres del conte , en temps es deia la palla va cara i ara el que va car es el gas-oil,quedem al Santllors lo Pinto,lo Tato , lo Sergi , lo Nico i un servidor de vostès si pagueu prou . Com que al pla la cosa no ve massa de gust , decidim pujar al nostre reducte de solet Lo Montroig . Els padrins decideixen fer la via del Lluis , i lo Pinto a dalt de tot decideix baixar uns metrets en vol lliure després d’un bram d’aquells de baríton del Liceu….. es un sinyor molt majo i valent  lo Pintovolador.
Lo Nico i jo decidim empendre la via Suave es la Noche de la TAK BAND
La via esta poc equipada i la roca, tret d’algun tarros, es prou compacta com per si es va vigilant no passar por . Al tercer llarg no l’hi tingueu por en mirar la ressenya, el trobareu pràcticament equipat i amb la millor roca de la zona i els passos de 6a+ ben protegits.
Ens retrobem tots al cim però al Sergi l’hi teníem jurada i no el vam deixar sortir a la afotocim,
No es que no hi fos es que feia nosa per malparit i fer la foto de la paella sense nosaltres els membres mes il·lustres de la confraria de lo GALL , que quedi clar que això no es rencunia es mala llet del tot voluntària

A….. A PART DE TOT VISCA LO MAS I COMPANYIA

 lo paepe al primer llarg
 
lo Nico al segon llarg  
 lo Paepe al tecer llarg
 
fotocim sense lo Sergi 

LO XIST:
Aixó si que es tenir un parell d'ous

1 comentari:

Anònim ha dit...

Aquet galliner esta maça tranquil, uuuummmmm, Pep ets un crac