diumenge, 22 de setembre del 2013

14 de Setembre de 2013-SANT LLORENÇ DE MONTGAI-Paret del Pont-NORMAL+NEURA 85m. V

Ressenya Made in LO GALL

     Avui toca fer de bon samarità i ,a mes a mes,  complir amb les exigències estipulades  en el contracte que tenim signat, el Oscar i Jo , en el us i gaudi de la corda d’ascalada.

     Anem a pams. El Oscar es un GALL que no surt sovint a ascalar, i no es per que no en tingui ganes , no, sinó per que el seu grau de compromís amb el grau, deixa molt que desitjar. Tot i això, s’enfila de valent quan algú  el treu a passejar. Com que es una persona molt seva i orgullosa, no li rota que ningú en pugui fer “mofa” , per lo que  a l’hora de comprar corda, ell se’n fa càrrec del 20 ó 30 % del cost, depenent de si ha cobrat la paga extra , o no. Vol dir que la corda es mancomunada i, per lo tant, te dret  ,al menys,  a quatre sortides anuals. Avui toca.

     També s’apunta la Pili una GALL de pro i silenci (no piula , per no molestar) i tots tres decidim d’anar a fer una matinal a Sant Llorenç. Com que la dificultat ha de ser assequible, anem a la Paret del Pont, escola de les escoles.

   Poca cosa direm que no sapigueu d’aquesta via, aproximació curta, fàcil, equipada, bona roca, bones vistes i descens caminant tranquil·lament. Te tot allò que es pot demanar, ah! i si cal, pots abandonar del segon llarg. A mi, sempre que es presta, m’agrada repetir-la.
 L'Oscar i la Pili al L1
 Lo mesm
 La Pili tibant al L1
 Lo Sergi al L2
 L'Oscar al L2
 La Pili al flanqueix
 Lo Sergi al L2 de la Neura
 Fotocim

LO CLIP : 
 Ni Rossi ni Pedrosa