dimecres, 3 de juliol del 2013

MIRANDA STYLE (55m 6b/A0)+ DIEDRO ROMPEOLAS (50m 6a/A1+). Paret Summer Time Wall. Canelles.



Canvi d’escenari. El pati del corral aquesta vegada és territori Marmo i territori Comepiedras. M’explico: lo Roger ens enganya a tots, i ens porta a Canelles, corral tranquil i salvatge on lo Roger ha obert un parell de vies ben maques. Hi vam anar tres galls i un comepiedras; bé perdó: un comepiedras-guia, dos galls i una gallina clueca que sóc jo, ja que un servidor, lo Txaume,  no va poder controlar l’esfínter de la seva cloaca i es va fer cacotes al llarg 1 de la via “Diedro Rompeolas”. Bé, no passa res, una mica de pienso ponedor i sol.lucionat, resulta que no trobava el canto bo....

Situació: Són dos vies que s’han d’escalar convinades per a completar una “circular”. Es comença per la via “Miranda Style”, tres llargs, amb el primer de A1 o 6b molt guapo, un segon llarg amb una bavaresa tremenda i un tercer llarg d’estil pirenaic. Al final, es rapela fins a la R0 de la segona via “Diedro Rompeolas”: amb un primer llarg tremendo a equipar, i un segon amb un sostre d’A1+  pitonat, que es pot completar al gust. Baixada caminant cap a la presa. Ombra assegurada de bon matí i aproximació ideal per a galls, gallines i altres espècies ganduleres.

En definitiva, un bon dia, on galls, gallines i menjapedres ens vam picotejar i llençar pedres a sobre (mai més ben dit!!); sort que la paret desploma i no et cauen a sobre, sinó directament al pantano. No vam poder fotografiar cap floreta ja que la calor ja comença a apretar, i les floretes que estaven tendretes ens les vam menjar, i les altres ja s’han xamuscat. Tampoc hem penjat cap “Clip”, però això té sol.lució: imagineu-vos a lo Juanito, lo Miguel A., lo Roger i lo Jaume amunt i avall per la paret de canelles, soltant tacos, parides i humiliant-nos mútuament......No hi ha clip millor!! 





Trio Calatrava
L1 de la Miranda Style
Lo Roger recuperant L1
Lo Miguel A. fent lo mateix
L2 Miranda Style. Lo Roger a la bavaresa
Lo Juanito L3 Miranda Style
Rapel cap al Diedro Rompeolas
Perills del ràpel: encastament de nas.....
L1 Diedro Rompeolas. Lo Miguel A. al 6a (6a¿?....)
No hi ha res com ser feliç... R0 al Diedre
L2 del Diedro Rompeolas. Lo Roger pedalant.
L2. Techaco. Lo Roger com un muricec.
Final L1 Diedro R. Lo Juan espatarrant-se...
Sense comentaris
L2 del Diedre, un trebol, techo, sostre....
¿FOTO "CIM". .....?

Resumint: una “Miranda Style” per a calentar motors, i un “Diedre Rompeolas” per a cremar el motor. Els graus de la resenya són graus tipus “comepiedras”..... una mica a la vella escola. Quedeu avisats. (Ah!, porteu càmara d’afotos, l’ambientillo és bo). AuDios!
La floreta del dia

LO XIST: (no calen paraules....)















                                                                                     




                                                                                                  


9 comentaris:

Anònim ha dit...

LO QUE MAS ME GUSTA ES EL CHISTE Y LA FLOR UN POCO CHUCHORRIA. JUAN GUTIERREZ

juanill lo val de ram en ram ha dit...

Si l'artifo es A1+ (dos pitons invertits) el diedre del primer llarg no arriba a III+... quina colla de galls comepiedras!

roger ha dit...

Bona descripció de les vies......i dels escaladors tmb......., on s'ha de presentar la so·licitud per ser gall a més a més de comepiedras?

Lo Gall ha dit...

no cal presentar cap sol·licitud Roger,no mes cal ser un "ASCALADOR" DE PONENT ja ets un gall,
felicitat per les vies.

Lo Nik

neskalatzaileak ha dit...

Jodo comepiedras!!! estas por todos lados, deja alguna piedra... o te volveremos a enviar con el Pelut y Roy de Valera.
Se ve guapiiiismas las vias pero dos pitones invertidos??? nos pondremos a dieta por si hay que pasar en forma light.
Me encanta el empotramiento nariz, buena formula por si hay que taparsela para no oler las mofetas. En cuanto a la flor.........marchita es poco.
Muxus vaskos, petons y apretons

Anònim ha dit...

La sol.licitud per ser gall es fa adreçada a mi, presentant un ingres en el meu conte bancari personal de uns 2000e, euro a munt euro a ball,sense que els demes Galls s'en enterin per allo de la llei de proteccio de dades i demes ,i au a ja pots fer volades curtes de gall , les llargues son 500e mes.

LO BARCENASGALL

Anònim ha dit...

ya tuve bastante una vez.... ahora me he pasado a la escalada que gusta a todo el mundo..... sí... aquella que no pasas miedo y disfrutas.....

los pitones aguantan... le hicimos la prueba de caraga el deia de su prrimera repetició.... estan homologados a 95 kg.... así que ya no teneis excusas.....

Venga.... si os pasais por canelles me dais un toque....

ya nos vemos (roger)

Anònim ha dit...

iep gent per a més info us passo l'enllaç

http://www.loscomepiedrasvoladores.blogspot.com.es/2013/06/el-diedre-rompeolas-md-sup-6a-a2.html

http://www.loscomepiedrasvoladores.blogspot.com.es/2013/06/el-diedre-rompeolas-md-sup-6a-a2.html


ROGER

Lo Gall ha dit...

En la vida real , eres un señor feo. Pero , es que en la vida ascaladora eres un Grandisimo, Reverendisimo i Excelentisimo Feo de Cojones.
LO SERGI