dimarts, 16 de juliol del 2013

13 de Juliol de 2013-CAMARASA-El Sabardó-RUPI GARRETA 70m. V+

Ressenya semimade in LO GALL

    Quina merda de Galliner.  Estem tots los GALLS agilipollats . Això de la  calor no ens senta gens de be, primer que no sabem on anar a clavar els esperons, després que les Senyores dels GALLS tenen unes necessitats i criteris diferents, molt diferents i… es clar, no es convenient que et fotin un mastegot a la Cresta o que et retirin el passi pernocta.
   Davant d’aquesta situació, cal prendre mesures tipus teràpia de xoc , es a dir : on van los GALLS quan tot esta complicat? Eh?...... Si senyor , cap a Camarasa, a lluir les plomes a l'ombra i gallejar davant dels novatillos de la zona. Si...., a sobre,  li afegim que portem al Juan (aperturista donde los haya) ... doncs això, a donar-se importància.
    Mira per on que “fue a por lana y salio trasquilado”. Ens dirigim a peu de paret i, en aquestes, descobrim que la vida d'un escalador pot seguir sent apassionant tot i l'edat. Ens trobem amb una cordada de veterans, veterans, al Garcia i al Gil que van a fer la Directa del Puro (sus cojoness!!) i nosaltres tot el dia plorant... que si això que si allò ..que si patatin que si patatan... au! amunt i a “chantar el mirlo”.
 Nosaltres via menys manola. La via triada es la Rupi-Garreta. Vieta curta , bonica i de grau assequible. Bona roca i assegurada amb parabolts, donant-te la opció de posar  assegurances al gust. Al cim del Sabardó , que així es diu l’agulla on es la via, podem triar entre rapelar o fer el pas de gegant i sortir per dalt. Molt recomanable, pel diedre-bavaresa que hi trobarem.
 Lo Sergi aprenent a fer el nus, lo Jaume que se'n enfot i lo Sergi al L1
 
 Lo Jaume i lo Juan al L1
 Dos senyors cabasudos a la R1
 El d'abans i un senyor cabasudo nou
 Si, es que......!!!
Lo Jaume i lo Sergi al L2 
 Lo Juan al L2,(la foto es correcta)
 A cim del Sabardó
 Pas de Gegant i parada de somera, o algo aixi
 Lo Jaume al L3
 Mes Jaume al L3
 Fotocim
 Coliflor del dia a sobre d'una baga

    Com haureu vist al reportatge fotogràfic, la pinta de cabasudos, perdó , senyors cabasudos, es espectacular, pròpia d’uns GALLS, perdó un altra vegada, d’uns ILUSTRISIMS i EXCELENTISIMS GALLS de PRO. Segur que l’enveja s’us esta fotent, no patiu, ho entenem perfectament.

    Per acabar, us deixem amb la cordada espectacular del Garcia i el Gil. A vore si apreneu alguna cosa.
 Lo Garcia i lo Gil
 A dalt del Puro
LO CLIP:
No lluitis mai contra una dona




2 comentaris:

luichy ha dit...

Muy buena zona para el verano. Hace poco, con Nico escalamos la Juan Gutiérrez (buena) y la Fiesta Vikinga (esta es buena con avaricia). Deseando volver.

Lo Gall ha dit...

Tienes razón, a la izquierda hay un par de lineas guapas , la Cinderela i la Fiesta Birmana, cortas , pero intensas. Podrian considerarse opciones de entrada a la Vikinga i a la Directa. Me ha dicho Juan que tiene intención de seguir la Cinderela hasta arriba. Veremos.
LO SERGI