dilluns, 27 d’agost del 2012

25 d'Agost de 2012-SANT LLORENÇ DE MONTGAI-Paret de la Formiguera-EL ABERRONCHO-90 m. V+

Ressenya dels aperturistes

    Aquest  estiu ja comença a donar massa pel sac, aquestos “torraos” que esta fotent no ajuden a que el Galliner s’esbravi. Estem tota la setmana pendents del temps, si hi haurà tempestes al Pirineu i, si no en hi ha , si hi farà molta calor. Fins que arriba el dia clau – Divendres- i cal decidir on anar.
    Solució: cap a Sant Llorenç, algo farem. Ens trobem al bar del Jaume i, com sempre, un esmorzaret per a il·luminar la cresta. Hi som lo Nico, l’Oscar i lo Sergi, després arriba lo Paepe i lo Lluís.
    Amb la panxa plena les coses es veuen d’un altre color, tot i que lo cervell d’un GALL no dona per a molt, decidim d’anar a fer la via del Aberroncho a la Paret de la Formiguera, un lloc excel·lent per posar-te “morenet” i aprimar una mica. Que collons! “¿Quién dijo miedo habiendo hospitales?”. Lo Lluís no esta per osties i se’n va a inspeccionar un tram de pedra al Cilindre , a veure si en surt alguna cosa “trepable”. Nosaltres  agafem lo camí cap al peu de paret i……. aquest es l’aspecte general en el que vàrem arribar. De puta pena.
GALL escaldat

 
    La via es de “festival”, nomes cal llegir qui l’ha equipada. Comença en una canal que hi ha amagada a l’esquerra de la Normal i vies pròximes (Sabina Wall-Jesus, Barbes, Ester,Joe Bonamassa,Memoria Selectiva) cal seguir una mica mes el camí de la Ferrada i ,amb una mica de lògica, trobareu l’inici.
    El primer llarg te un pas cabró i es pot empalmar amb el segon , IV+, V (apretat)
 Lo Paepe al L1
 Lo Paepe al L1
 L'Oscar al L3
 L'Oscar al L3
 Lo Paepe a R2 i lo Nico al L3
 Mes a prop
 Lo Sergi al L3
 Lo mesm

    Lo tercer llarg es molt guapo , amb bons cantos per gaudir , V+.   Vigileu, la pedra de la Formiguera et pot donar algun ensurt.
 Fotocim

    Via recomanable –no, per l’estiu- sols cal portar cintes i 375 l. d’aigua per GALL – a l’estiu.


SOLUCIÓ AL ENIGMA "PA LISTOS" DEL 11 d'AGOST:
MIREU AL ANGLE DEL MIRALL DE LA PARET
ALLI HI HA LA RESPOSTA

LO CLIP:
HO VOLEN TOT