dimarts, 13 de desembre del 2011

9 de Desembre de 2011-MONTSEC DE RÚBIES-Paret de la Portella Blanca-ESPERIT MOHICÁ 155 m. 6a

Ressenya del Luichy

     Fantàstic. Avui es feiner, però lo Nico i lo Sergi (dos GALLS ben plantats) se'n van a escalar i als que no "que les den".La via escollida es la Esperit Mohicá, una de les poques que li falten al Nico i de les moltes que li queden al Sergi, com no podia ser d'altra manera.
     Be, la questio es que a les 9,15 ja eram al bar del Pepito de Vilanova de Meià a fotren's l'esmorzar de rigor. Allí ens varem trobar a la Isa, una noia molt eixerida i simpàtica, amb la que compartirem l'apat i les penúries.
     Després , amb la panxa plena, enfilarem cap a Rúbies, poblet idilic que domina tots els Montsecs. La vista es preciosa i la tranquilitat exquisida , tret de quan hi ha cacera. 
     Pel camí ens creuem amb un noi que esta fen el GR i allí ,al poble , petem la xerrada . Fem la pujada cap a la Portella tots junts i en arribar al desviament ens acomiadem i ens desitgem sort. Som uns GALLS  mal educats ni tan sols li hem preguntat com es diu. Ha estat un plaer coneixet company.
     Ja som a peu de via després de buscar una estoneta, i es que aquest pany de paret  s'ha posat de moda i en hi ha un fotimer de vies.
Lo Sergi a peu de via

     Comença lo Sergi. Farà tres llargs però nomes li tocara un 6a , es un puta aquest Sergi, però portar un bon "lastir" com es lo Nico te aquestos avantatges.
     Lo primer llarg es per calentar, es l'unic lloc on posarem un friend ja que la via esta equipada .
Lo Sergi al L1
Lo Nico al L1

     Lo segon llarg ja te un altre color. Lo Nico se'l curra com si estigues collint floretes (aquest cabró puja de collons) Lo Sergi, com sempre , les passa putes i s'agafa als fils de la vida en forma de xapes. Aquest llarg esta bastant delicat de pedra en la part difícil i lo 6a apreta, vigileu.
Lo Nico al L2
Lo Nico a prop del 6a del L2

     Lo tercer te una sortida bonica i ben assegurada del sostre i després un tram brut fins a la reunió

Lo Nico a la R2
.Lo Sergi al L3

     Lo quart llarg potser es el mes ferm de tots i lo 6a no apreta com el de baix.
Lo Nico al L4
Lo mateix

     Lo cinquè, sortida recta amunt cap un bloc que jo no el posaria al galliner, perquè cantaria per sobre de tots los GALLS i després una placa fàcil fins al cim.
Lo Nico a la R4
Fotocim

     Havíem començat l'escalada suant i ara fot un airet que talla la cigala als gossos. Lo Nico i lo Sergi coincideixen en que la via esta passable, cal estar força atent amb la roca. Al arrivar al cotxe ens trobem al pastor que resulta ha perdut una ovella que per lo que es veu estaba prenyada, ens pregunta si hem vist algo i petem la xerrada una estoneta.
     De baixada , parem a la caseta de la Isa . Ens presenta a la Carola i a tota la "animalada" que li fa companyia i .....OSTIA!!!!!!! quin GALL mes guapo que te. Aixo si que es un GALL com cal.
La Carola i la Isa
L'animalada


A que es guapo aquest GALL?

REFLEXIÓ :

Julio Cortázar escribía: 'La coma, esa puerta giratoria del pensamiento' 



Lea y analice la siguiente frase:

'Si el hombre supiera realmente el valor que tiene la mujer andaría a cuatro patas en su búsqueda'.

Si usted es mujer, con toda seguridad colocaría la coma después de la palabra mujer.

Si usted es varón, con toda seguridad colocaría la coma después de la palabra tiene.



1 comentari:

Llauis ha dit...

Això de Rubies sembla un galliner, ho dic més que res pels galls sense cresta que s'hi apropen. Veig que vareu fer amistats amb la gent i els galls del territori, es que sou uns galls eixerits com cal!!. felicitats per la via.