dijous, 15 de desembre del 2011

10 de Desembre de 2011-AGER-Sector Grillons-DIVERTIMENTO 105 m. 6a

Ressenya del bloc del Luichy

     Ves per on, dos dies seguits d’ascalada. Això no es veu gaire sovint. Aquesta vegada al Nico i lo Sergi s’hi afegeixen dos GALLS mes : lo Tato i lo Juanito.
     No sabem ben be on anar i lo Nico proposar fer la via Divertimento a la vora del sector d’esportiva dels Grillons i que es troba a l’esquerra i un pel per sobre, de la ermita de la Pedra a Ager. Si voleu esmorzar de festa major , aneu al Bar Torres d’Ager i demaneu un bocata de xoriç picant amb un bitxo a dins (sensacional), el beure al gust.
     L’aproximació es collonuda , en 5 minuts t’hi plantes, la ressenya del Remi Bresco invita a una escalada disfrutona, però…… “rien de rien”, que en gavatxo vol dir: res de res.
    Lo primer llarg va buscant lo millor de la paret pel mig de canaletes plenes de rocs que la corda fa caure. A partir d’aquí lo Sergi no pot opinar per que es va fotre un cop al colze contra la paret en recuperar corda , que una mica mes i cal trucar a les reanimadores de GALLS (això de les reanimadores ja ho explicarem un altre dia).
Lo Juanito al L1
Lo Juanito al L1 i lo Nico a la R0
Lo Juanito arrivant a R1
Lo Nico al L1

     Segons informació de la resta de GALLS que varen continuar amunt, el segon llarg es una mica mes acceptable , tot i que les pedres continuaven caient. A la reunió 2 es veu que nomes hi ha un espit.

Lo Tato al L2
     
     Lo tercer llarg es d’aquells que qualsevol GALL amb un dit de bec, renegaria ,juraria i perjuraria que no tornarà a ascalar mai mes.

Lo Juanito i lo Tato al L3

     Les assegurances son meritòries (s’ha de tenir molt de mèrit fiar-te’n). Hi ha una baga en una arrel que si et  caus , preparat a rodolar  i un altra que et pot servir per lligar-te les sabates . Això al primer llarg i ,per dalt ,es veu que la cosa no va a millor a excepció del 6a que hi te un spit (es obligat).
     En definitiva si vols putejar a algú recomana-li aquesta via i espera a veure-li la cara quan baixi, si tens collons , es clar.
Fotocim dels supervivents
La Penya al sector d'esportiva del Grillons

LO CLIP :
Quina tranquilitat et dona les forçes d'ordre public


1 comentari:

joan asin ha dit...

Ei gràcies per la informació me la guardo per a recomanar-la a algun AMICCCC!!