dilluns, 29 d’agost del 2011

27 d'Agost de 2011-CAVALLERS-Paret donde peta el riu Malo-AGUJETAS DE COLOR DE ROSA 270 m. 6a+ (6a obl.)

Ressenya Made in LO GALL

     Aquest cap de setmana sembla que el calor ens donarà una “tregua” i es podrà escalar amb una mica de rauxa i goig.
     Lo Mingo volta per Lleida – ell te galliner propi , però encara que sigui com a desplaçat ,los de Lleida el considerem un GALL mes- i com vàrem quedar el dissabte passat li truquem per quedar i, com no, s’hi apunta de seguida. També s’hi apunta lo Juanito i lo Sergi. Quedem una mica d’hora, i en recollir lo Juanito , ens dona la noticia de que també s’apuntat lo Albert, així que avui farem dues cordades
     Parada a Pont de Suert, esmorzar per seguir la tradició i cap a Cavallers. La via triada aquest cop es la Agujetas de Color de Rosa a la Paret on peta el riu Malo. Sembla que no hi ha massa penya però ens equivoquem de ple : una cordada a la Indirectisima ,després en hi haurà un altra mes, una cordada a la Antiparques, que ves per on, també son de Lleida (lo Juan, lo Roger i em sembla que lo Josep, no ho se segur) i per acabar-ho d’adobar es presenten dos “payos” mes a fer la Shreek II , i curiosament son “Caracoles Majaras”. No eren conscients del perill que corrien ….. un “picotasso” i a prendre pel cul la clasca. Aquests “manyos” sempre buscant el perill (bona gent).
Lo Juanito,lo Mingo,la Nataxa i lo Pascal travessant lo riu
Aqui es veu clarament (pantalons d'anar a fangar)
que lo Mingo es de Lleida

     Ens posem a la feina. Engega lo Juanito i lo Albert, primer llarg de placa amb passets fins. Darrera van lo Mingo i lo Sergi apretan lo cul. Segon llarg de canvi de reunió i la “traca” de la via en forma de diedre per equipar ,amb dos espits ja  col·locats, lo demes t’ho has de posar. Aquí vàrem patir tots; lo Albert va posar “cacharrets” fins i tot empegats amb saliva i lo Sergi va sortir per l’esquerra arrossegant-se per la paret de panxa i rodolant, collons quin patir; lo Juanito renegava tota l’estona i lo Mingo sense perdre la compostura va fer lo que va poder.
Lo Juanito al L1
Lo Mingo al L1
     Solucionada la tercera tirada, el quart llar es de segon per arribar a peu dels murs finals, lo Albert i lo Juanito es varen equivocar (o no) i varen continuar per la Shreek. Lo Mingo i lo Sergi , fidels a la ètica del alpinisme, seguiren per la Agujetas.
Lo Mingo buscan la R4   
Un "Caracol Majara" a la Shreek
La Nataxa i lo Pascal a la Indirectisima
Lo Juan rapelant la Antiparques

     Cinquè llarg bonic de blocs , amb un paset de cinquè plus de força i després un diedre tombat força bonic.
     El sisè llarg li toca a lo Mingo, es el mes disfruton de tots , un placa de cinquè de cinquanta metres. Perdem contacte amb lo Juanito i lo Albert , però ens sembla que s’ho estan passant de puta mare a les magnifiques plaques de la Shreek.
     Sete llarg amb diedre tombat i pas de cinquè plus que es comú amb la Indirectisima. Aquí coincidim amb una xiqueta francesa, la Nataxa i el seu “novio” lo Pascal (llàstima). Xarrem tot el que sabem i podem i baixem tots plegats rapelant per la instal·lació de la Shreek. Pareu compte amb l’últim ràpel , si no porteu cordes de seixanta , no arribareu a baix de tot.
Lo Mingo al L 6
Fotocim
Lo Pascal al ultim rapel

Recollir material, motxilla a l’esquena , travessar lo riu , acomiadament  dels francesos, convidant-los a llegir lo nostre bloc i cap a casa a fer punts. Falten fotos , quan me les passin les penjo.
Floreta del dia

CLIP, CLIP, CLIP :    Aqui podreu comprobar com els homes sí que podem fer dues coses a l'hora





3 comentaris:

Mingo ha dit...

Sergi envia'm la teva adreça, pq sembla mentida però no la tinc. T'envio les fotos.
El dia, com sempre que vaig amb vosaltres, fantàstic.

SERGI ha dit...

Hola Mingo, la adressa de correu, pots posar la del bloc : "logalldeponent@gmail.com" sense les cometes. Jo tambe m`ho vaig pasar de puta mare.Espero tambe que lo Albert em passi les seves fotos i te les fare arrivar totes. Una abraçada

Anònim ha dit...

Aquest Gall es mes eixerit i mes güapo que altre, amb un toc de mala llet i mes mariconasss, molt bo Sergi.


Lo nik.