dijous, 15 de maig del 2014

10 de Maig de 2014-MONTSERRAT-Cavall Bernat-PUNSOLA RENIU 240m. V+,Ae

Ressenya de las Neskas
 Cabagall

   En general els cavalls i els GALLS tenen dificultats per entendres i intentar veure les coses des del punt de vista de l'altre ... i això inevitablement durant el 2014 jugarà en contra dels Gallets , sobretot ho notaran en que no podran ser tan protagonistes com estan acostumats a ser-ho , almenys no a l'estil GALL , és fàcil que sense voler xoquin amb altres persones i siguin mal interpretats, pel que fa a les seves intencions es refereix .

   Tot i això , segons el Horòscop Xinès i la carta natal hi ha GALLS més o menys compatibles amb els cavalls , però , en general es tracta que intentin adoptar un perfil baix i evitin fer o dir coses que puguin ser interpretades com aires de superioritat o excés d'orgull ; però això no vol dir que hagin d'estar de braços creuats , es tracta més aviat que intentin destacar per les seves obres , de manera que siguin altres els que reconeguin obertament els seus mèrits ; els ve bé recordar d'aquell antic proverbi que diu "La Modèstia obra elevat èxit" .

   Be, companys, la redacció del GALL esta en desacord amb aquesta reflexió treta d’internet. http://www.lascartasdelavida.com/horoscopo_chino_2014_predicciones/gallo2014.php   Nosaltres de modèstia, no en tenim gens, som , com diuen els “castizos”, “más chulos que un ocho”, encara que nosaltres, pel fet de ser catalans, preferim lo de “más chulos que las pesetas” . 
  A lo que anàvem, sí que ens va costar una mica , entendre’ns  amb lo cavall, però al final ens hi vam pujar a la gepa, lo de “un perfil bajo” nasti de plasti ,dos cents quaranta metros de via que no son moc de GALL d’indi i respecte a si els altres reconeixen les nostres obres... “que os la pique un pollo”.
  De la via no direm res mes , per que podreu trobar informació sobre l’assumpte, a la xarxa, encara que no estaria gens de malament que compréssiu algun llibre de ressenyes, en hi ha de molt bons, però això depèn de la butxaca i no esta el “horno pa bollos”. Apa! I “que os den”

Que bonic!!
L1 i L2
L2
L2 i L3
L4 i R4
L5
L5 i L6 
L6 i L7
R6 i L8
L8 
FOTOCIM
Rapel

LO XIST:


Llega la gallina embriagada a la  casa y el gallo le dice:
- "¿Y tú? ¿Qué coño haces llegando borracha?"  
La gallina mirándolo con fijeza le dice:
  

- "Me vas bajando el tonito, que aquí la de los huevos soy yo”.


 










2 comentaris:

  1. Esos gallos pero como me escalan de bien!!!! y encima la Punsola
    Pero que ilu me ha hecho ver esos dibujitos de reseña, espero que os hayan servido de algo... Por nuestra parte a ver si le hechamos un par de ovarios "de gallina" y le pegamos a su vecina Puigmal... pero es que esa roca tan especial de canticos rodados pequeños a mi me dan un morbo que ni sé, pero hay que escalar en todos los sitios ou k???
    Nosotras nos estamos desplazando a tierras menos calurosas (Gredos) últimamente, pero la verdad que hay ganas de probar Camarasa, A ver si coincidimos en la tapia, muxus de vuestras neskas vaskas.

    ResponElimina
  2. Ya sabes que me encantan tus reseñas. Son.... ¿como diria yo? de anuncio de Pinypon, alegres y sabrosonas. Lo de la Puigmal...cuando llueva de otra manera y lo de los cantos rodados... a mi, me aburren, no soy un entusiaste de Ca la Montse , pero hay que hacer de todo. Besitos
    LO SERGI

    ResponElimina