dilluns, 31 de gener del 2022

MATAMALA 230m. 6a-SOCOL DEL MONTROIG-UCRAINA

 

A Lleida teníem una dita  “si quieres llegar a viejo , no ascales vies del Marmolejo” , ara de fa un temps cap a aquí ja en tenim una de nova  “si no t’agrada ascalar adormit a la palla, ves a fer vies del Salla” , a fer de deu que et treuen aviat la son .

Feia dies que la teníem pendent , i sempre per una punyeta o per altra mai se’ns ficava a ma , una punyeta era la por i l’altra punyeta eren les cagarrarines.... les poques repeticions que li coneixíem no la deixaven massa be , totes coincidien a donar-li la categoria de segell Salla.

Com que els GALLS no podem permetre mai d’haver de passar com a GALLINES ja tocava ficar-s’hi fos com fos.

En un tens repartiment de llargs , tot hom volia fer sols els canvis de reunió , ens ho juguem a bufetades i al final la cosa queda aclarida i calenta.

Al final la via ens ha agradat mes del que remuguen algunes de les opinions que teníem sentides , de fet l’Anna diu que es la millor via que ha fet mai al sòcol del Montroig , lo César diu que la ficaria entre les cent millors del sòcol i  crec que es la millor via que he començat amb una corda i l’he acabat amb dos.

Lo primer es un mes que preciós diedre de bon equipar , tret del final si no es que porteu un cam quatre , sols el faríeu anar aquí i es prescindible amb una mica de morro.

Lo segons comença amb un mes que suficient equipament als primers metres fins que us plantareu a sota d’una placa de morro amb roca una mica a controlar on no hi podreu ficar gaires trastets i de no massa fiar la majoria.

Lo tercer te la teca en anar a buscar el primer bolt , el trobareu allà a dalt on nostre sinyor va perdre l’espardenya sense massa opcions de ficar-hi gran cosa , mes morro per no abaixar la guàrdia , després ja podreu anar ficant-hi cosetes que us permetrà descomprimir l’esfínter.

Després trobareu dos ressalts sense mes ,  fins a l’últim i final llarg que representa la cirereta del pastis , de roca collonuda i que us permetrà fer un equipament bo i senzill.

Comentar que si per alguna cosa no sembla del tot una via del Salla es per que la trobareu poc sanejada i un pel bruta , cosa poc habitual en ell. De fet un pedrot de considerable mida ens ha tallat una corda pel mig.

En conclusió , una bona via de poc grau però per ascalar concentrat i amb trams on serà millor no caure , portar lo grau ben consolidat i calçotets de recanvi.

ARRENCADA

                                                      TRAM DEL COSTA CONCORDIA


PRIMER RESALT

                                                                   SEGON RESALT

 

                                                            MAGNIFIC RADER LLARG 


                                                                L'ANNA FER LASTIR

                                                                     CARALLOTADES 


                                           FOTO CIM AMB L'ESFINTER JA AL SEU

                                                             
                                                                RESSENYA ORIGINAL 


                                                      


LO MISOGINXIST




 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada